Hoe maak je een Word document naar Excel formaat te converteren

Hoe maak je een Word document naar Excel formaat te converteren


Wanneer u te maken en een document in Word opslaat, wordt het opgeslagen als een DOC-bestand. Microsoft Excel bestanden, anderzijds, worden opgeslagen als XLS bestanden. Hoewel u een Word-document niet kunt openen door middel van Excel bestand dialoogvenster, kunt u de inhoud van uw document daar te kopiƫren. Elke regel van het Word-document zal op zijn eigen cel worden geplaatst. Als de inhoud van uw lijn niet in een cel past, zal Excel deze weer te geven in de aangrenzende cellen. U kunt de breedte van de cel te verbreden in Excel en opnieuw formatteren van de spreadsheet naar uw smaak.

instructies

1 Open het document in Microsoft Word. Selecteer "Edit" en "Alles selecteren" in de werkbalk, of druk op "Ctrl" + "A" om uw gehele document te selecteren.

2 Klik op "Edit" en "Copy" of druk op "Ctrl" + "C" om de inhoud te kopiƫren.

3 Sluit Microsoft Word en open een nieuw werkblad in Microsoft Excel. Klik op "Edit" en "Plakken" in de werkbalk of druk op "Ctrl" + "V" om te plakken de inhoud van het Word-bestand in Excel.

4 Dubbelklik op de kolomkop grens tussen de kolommen A en B. Kolom A's breedte zal worden uitgebreid om de inhoud te passen.

5 Selecteer "View" en "Pagina eindevoorbeeld" van de werkbalk om de pagina in de pagina-einde-formaat. passen dan de kolombreedte door te trekken in de kolomkop grens totdat hij lijkt te passen op een 8,5-inch breed pagina. Je kan hebben om het te passen een paar keer.

6 Klik op de kolom A header om de gehele kolom te selecteren. Klik met de rechtermuisknop op de kolom en kies "Celeigenschappen" uit het pop-up lijst.

7 Kies het tabblad "Alignment", vink "Wrap text" en druk op "OK."

8 Selecteer "File" en "Print Preview" op de werkbalk om te controleren hoe uw spreadsheet eruit ziet.

9 Klik op "File" en "Save" in de werkbalk om het document als een Excel-bestand op te slaan. De Excel-formaat wordt standaard geselecteerd bij "Opslaan als type." noem dan het bestand en klik op 'Opslaan'.