Top Desktop pc-fabrikanten

Er zijn honderden van desktop-pc-fabrikanten over de hele wereld, maar sommige zijn beter dan anderen. De beste desktop-pc-fabrikanten zijn niet alleen geschikt voor het bouwen van goed afgerond desktop computers tegen een redelijke prijs, maar ze hebben ook een uitzonderlijke customer support. Het kopen van een van de top pc-fabrikanten zal de kans dat u tevreden bent met uw aankoop zal toenemen.

appel

Lang beschouwd als een toevluchtsoord voor mensen te voeden met het besturingssysteem Windows, Apple is de best gewaardeerde desktop pc-fabrikant voor vele jaren. Apple's benadering van computers is altijd betrokken een eenvoud van het ontwerp. Dit betekent Apple staat geen veel voorbeeld, maar het schijnt ook om Apple betere controle over de betrouwbaarheid van hun computers. Volgens Consumer Reports, Apple computers hebben een failure rate van 13 procent - minder dan welke andere fabrikant. Als er iets mis gaat, Apple's klanten zijn nog steeds waarschijnlijk blij zijn omdat de klant Apple dienst ontvangt de hoogste ratings in de industrie. Aan de andere kant, Apple computers hebben de neiging duur te zijn, en terwijl OS X is geliefd bij sommigen kan zij die van oudsher gebruikt een Windows-pc de overgang naar het nieuwe besturingssysteem frustrerend vinden.

dal

Misschien wel de meest herkenbare naam in de desktop pc-industrie, heeft Dell al lange tijd een van de top desktop fabrikanten. De grootste kracht van Dell is de redelijke prijzen, waarmee consumenten een krachtige computer te kopen voor een lage prijs. Ondanks hun lage prijzen, hoeft Dell-computers niet het gevoel goedkoop, en zij consequent krijgen positieve recensies. Dell Studio XPS lijn onderscheidt zich als de beste combinatie van prestaties en prijzen op de markt van vandaag. Consumer Reports tarieven betrouwbaarheid van Dell als gemiddeld als gevolg van een failure rate van 20 procent. Dell's enige ernstige tekortkoming is de klantenservice, die werd bekritiseerd voor lange wachttijden.

Hewlett-Packard

Hoewel Hewlett-Packard al enige tijd is geweest, het was HP's overname van Compaq in 2002 kon het bedrijf een van de top pc-fabrikanten. Sinds die tijd, heeft HP een reputatie voor het creƫren van uitstekende producten die vertakken naar nieuwe gebieden gesmeed. Bijvoorbeeld, is HP Touchsmart lijn van all-in-one desktop computers beschouwd als de beste in de bedrijfstak te zijn. HP is ook het houden van de lijn tegen Dell in de begroting markt met de HP Pavilion lijn van desktop computers. HP's betrouwbaarheid, zoals beoordeeld door Consumer Reports, is een beetje onder het gemiddelde met een failure rate van 21 procent. HP's klantenservice wordt ook beschouwd als gemiddeld, maar nog steeds een beetje beter dan Dell.