Hoe PDF-bestanden converteren naar Flash

Het omzetten van PDF-bestanden naar Flash maakt het mogelijk de pagina's van het bestand te gaan in een aantrekkelijker en glad formaat. Bijvoorbeeld, sommige auteurs ervoor kiezen om PDF-bestanden te publiceren als Flash flipping boeken, waarbij de pagina's van het PDF-bestand te zetten als de pagina's van een roman. Ook in sommige gevallen het Flash-bestand kan comprimeren en kleiner in omvang ten opzichte van het PDF-bestand --- bijzonder bij een zeer grote en lange PDF document. Na het uitvoeren van de conversie vindt u een SWF-bestand te ontvangen.

instructies

1 Gebruik ePageWiz om uw PDF-bestanden te converteren naar Flash-formaat. Dit is een standalone publishing platform waarmee u uw statische PDF-pagina's om te zetten in het draaien van Flash-pagina's. Importeer het PDF-bestand in het programma om de conversie te starten. U kunt ook multimedia, zoals geluid, extra web beelden (PNG, JPEG, GIF) en video's toe te voegen aan het bestand. Download een gratis proefversie voor de aankoop van de volledige software, die onbeperkt omzettingen mogelijk maakt.

2 Voer de conversie met behulp van Issuu. Dit is een web-based PDF-to-Flash conversie tool. Klik op "Upload" op de homepage van de website Issuu, vind het PDF-bestand dat u wilt converteren en geef uw e-mailadres als daarom wordt gevraagd, zodat u het geconverteerde document kan ontvangen. Het resulterende Flash-bestand is een web-ready document met pagina's omslaan.

3 Zet uw PDF-bestand naar SWF-formaat met behulp van Media Convert. Dit is een gratis browser-gebaseerde tool. Blader naar het PDF-bestand op uw computer, zorgen voor de "Input formaat" toont "Portable Document Format" kies dan "Flash SWF" uit de "Output format" drop-down box. U kunt extra opties om het nieuwe SWF-bestand, met inbegrip van een geluidsbestand en een wachtwoord toe te voegen, voordat het wordt omgezet. U kunt ook converteren van een URL link naar een PDF-document in een SWF-bestand met behulp van deze tool.