Hoe te installeren LogMeIn op Ubuntu

Krijg LogMeIn te werken aan uw Ubuntu-powered computer door het installeren van de LogMeIn Hamachi voor Linux plugin. Nadat het is geïnstalleerd, de software geeft u de volledige functies en tools die u zou vinden op de PC of Mac-clients, maar heeft volledig via uw webbrowser. Met ingang van de datum van publicatie, de plugin is beta software, dus het is mogelijk dat u een paar technische problemen ervaren.

instructies

1 Bezoek logmein.com/labs~~V toegang tot LogMeIn beta portal.

2 Klik op de LogMeIn Hamachi link voor de .deb uitbreiding voor zowel de 32-bits of 64-bits versie. De Debian pakket moet automatisch worden gedownload naar de map Downloads.

3 Dubbelklik op het gedownloade bestand om het in het Ubuntu Software Center te laden.

4 Klik op "Install". De installer zal u op de hoogte wanneer deze is voltooid. Als er bekende fouten of aanvullende pakketten die u nodig hebt om te installeren voor uw machine, zal de software centrum laten weten.

5 Meld u aan bij uw LogMeIn-account zoals je normaal zou doen om een ​​volledig functionele client weer te geven met gereedschap.

Hints

  • LogMeIn raadt het gebruik van de Linux-plugin op een productiemachine, omdat de VPN-client is niet volledig stabiel software. Gebruik op eigen risico.