Hoe de System Security Virus schoon

Hoe de System Security Virus schoon


System Security Virus (aka System Security 2009, System Security 4.52) is een schurkenstaat antispyware programma dat trucs die u te laten denken dat het een legitieme veiligheidsbelangen tool. Het installeert stiekem op uw computer en begint te lopen valse scans. Na het voltooien van de scans, geeft valse meldingen van virussen, Trojaanse paarden en spyware deze claims zijn op uw computer om u te verleiden tot aankoop van de volledige software, die is nutteloos. Val niet voor deze manipulatieve tactiek, maar in plaats daarvan System Security volledig te verwijderen.

instructies

1 Een back-up van uw computer af voordat u System Security. Om dit te doen, klikt u op de \ "Start \", selecteer \ "Programs \" en selecteer \ "Accessoires. \" Kies \ "System Tools, \" en klik op \ "System Restore \" om het hulpprogramma te starten.

2 Klik op \ "Maak een nieuw herstelpunt \" in het hulpprogramma en klik op \ "Volgende. \" Typ een naam voor het herstelpunt en klik op \ "Create. \" System backs Restore-up van uw computer met behulp van een herstelpunt kunt u terugkeren uw computer aan als je een fout maakt.

3 Sluit de System Security processen. Om dit te doen, start u de task manager door te drukken \ "Ctrl, \" \ "Alt, \" en \ "Verwijderen \" bij elkaar. Klik op de \ "Processen \" tab. Scroll naar beneden in de lijst van processen en klik op \ "SystemSecurity.exe \." Klik op \ "Proces beƫindigen \. 'Sluit de volgende resterende processen: 05643921.exe, install.exe. Sluit de task manager.

4 Klik op de Windows \ knop "Start \" en klik op \ "Run \" (Windows XP) of \ "Start Search \" (Windows Vista en 7). Typ \ "cmd \" in de open doos in en druk op \ "Enter \" om de opdrachtprompt te starten.

5 Typ \ "regsvr32 / u + dll \" bestandsnaam in en druk op \ "Enter. \" Een bericht verschijnt zeggen dat het DLL-bestand niet geregistreerd is geweest. Bijvoorbeeld, om phone.dll uitschrijven, typt u \ "regsvr32 / u phone.dll \" en druk op \ Unregister de volgende DLL-bestanden "Enter \".: Msxmlm.dll, msxml71.dll. Sluit de opdrachtprompt.

6 Klik op de Windows \ knop "Start \" opnieuw in en klik op \ "Zoeken \" om het onderzoekshulpmiddel lanceren. Klik op \ "Alle bestanden en mappen. \" Selecteer de \ "C \" drive als de locatie om te zoeken naar bestanden. Klik op \ "Meer geavanceerde opties, \" en plaats een controle op elke optie. Zoek en verwijder de volgende bestanden:

systemsecurity.exe
SystemSecurity.lnk
SystemSecurity op de Web.lnk
Uninstall SystemSecurity.lnk
% DesktopDirectory% \ system security.lnk
% DesktopDirectory% \ ws \ config.udb
% DesktopDirectory% \ ws \ init.udb
% DesktopDirectory% \ ws \ taal \ english.lng
% DesktopDirectory% \ ws \ taal \ german.lng
% DesktopDirectory% \ ws \ taal \ spanish.lng
% DesktopDirectory% \ ws \ systemsecurity.exe
% S% \ security system \ systeem security.lnk
% DesktopDirectory% \ ws \ systemsecurity.exe
05643921.exe
install.exe
% DesktopDirectory% \ system security 2009.lnk
% S% \ security system \ beveiliging van het systeem 2009 support.lnk
% S% \ security system \ beveiliging van het systeem 2009.lnk

7 Klik nogmaals op de Windows \ knop "Start \" en klik op \ "Run \" (Windows XP) of \ "Start Search \" (Windows Vista en 7). Typ \ "regedit \" en druk op \ "Enter \" om het register te lanceren. Klik op \ "Edit \" en klik op \ "Zoeken \" om het onderzoekshulpmiddel lanceren. Zoek en verwijder de volgende registry entries:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run SystemSecurity
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ uninstall \ systemsecurity2009
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ uninstall \ systemsecurity2009 displayicon
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ uninstall \ systemsecurity2009 displayname
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ uninstall \ systemsecurity2009 shortcutpath
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ uninstall \ systemsecurity2009 UninstallString.

Sluit het register.

Hints

  • Maak altijd een back-up van uw computer af voordat u kwaadaardige malware.