How to Get Rid van Tagged Foto's

Tags, in de computer zin, zijn niets meer dan een sleutelwoord dat een voorwerp op het web te definiëren. Tagged foto's zijn foto's die zijn gecodeerd met bepaalde zoekwoorden die associëren met hen. Foto's worden gelabeld door de uitvoering van de "alt" tag binnen de "img" tag definiëren van een foto in een HTML-document. U kunt een foto-tag te zien door simpelweg "mousing" over een beeld, waardoor een klein tekstvak om pop-up aanduiding van de labels voor de foto. Het wegwerken van getagde foto's eenvoudig omvat het verwijderen van deze tags.

instructies

How to Get Rid van Tagged Foto's

1 Open Kladblok, klikt u op "File", ga naar "Open", selecteer "Files of type" en selecteer "All Files" in het drop-down menu dat verschijnt. Nu zoekt u het html-bestand waarvan de foto-tags die u wilt veranderen.

2 Zoek de afbeelding tags die het webadres van de foto's aan te duiden. Het beeld tag wordt weergegeven als volgt: <img src = "url" />.

3 Kijk voor een alt-tag zich binnen de afbeelding tag. Het zal verschijnen als volgt uit: <img src = "url" alt = "keywords" />.

4 Verwijder de alt-tag, die de foto beschrijft, effectief tagging het. Verwijder de alt-elementen, zodat het beeld tag gewoon eruit ziet: <img src = "url" />.

5 Sla de wijzigingen, sluit Notepad, de html document in Internet Explorer en de muis open over de afbeelding om te zien of de veranderingen in werking getreden. Als ze dat deden, worden er geen tekstvak pop-up.

Hints

  • U kunt ook met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer "Eigenschappen" in het drop-down menu dat verschijnt aan de alt-tag te bekijken.
  • Het verwijderen van de alt-tag verwijdert de zoekwoorden die uw foto, die de kijker wat hij of zij mist als de internetbrowser de foto niet kan laden vertelt definiëren.