Hoe te gebruiken Na Glow Fireworks

Hoe te gebruiken Na Glow Fireworks


Afterglow software, door Passfire Labs, kan de gebruiker de simulator vuurwerk toe te voegen aan elke digitale beeld op een computer. Het vuurwerk in de simulator zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring van echte show het bedrijf. U kunt vuurwerk patronen aanpassen van de vooraf geïnstalleerde vuurwerk met Afterglow. Er is zelfs een optie om de muziek toe te voegen aan je show. Afterglow software creëert prachtige beelden te gebruiken als bureaubladachtergrond of webpagina achtergrond.

instructies

1 Klik op het pictogram Afterglow om de toepassing vanaf uw bureaublad te starten. U kunt ook klikken op het pictogram van het programma in het systeemvak. Of ga naar de Windows-knop 'Start' en vind Afterglow in de sectie "Alle programma's". Een welkome scherm verschijnt op het scherm terwijl u wacht voor het systeem om de toepassing te laden. Afterglow gebruikt veel CPU-bronnen en RAM, dus dit kan meer dan een minuut duren, afhankelijk van uw computer.

2 Klik op de "New" knop aan de onderkant-links in het venster Show Manager om een ​​nieuwe show te starten. Het venster Environmental Settings verschijnt.

3 Voer een titel in het veld "Naam" voor je show. Typ uw volledige naam in de "Ontworpen door:" box. Als u de software op de officiele site hebt geregistreerd, voert u uw gebruikersnaam in plaats daarvan.

4 Voeg een beschrijving van de show in het vak "Notes". Om muziek te nemen op je show, gebruik de "pijl naar beneden" op de volgende doos om uw computer naar het nummer dat u wilt bladeren. Stel de taal en voer de speeltijd voor de muziek.

5 Pas de instellingen in de sectie Special Effects naar wens, zoals de windrichting en -snelheid, weer, de kleur van de lucht en rook intensiteit.

6 Gebruik de "pijl naar beneden" in het hoofdstuk "Skydome Settings" om te bladeren naar de afbeelding die u wilt gebruiken als achtergrond. In de dialoogvensters, kies een grondkleur voor de afbeelding en stel de oriëntatie hoek en radius voor het vuurwerk.

7 Klik op "Gereed" om de nieuwe show sjabloon. De nieuwe template zal in een nieuw venster, verdeeld in drie secties: het linkervenster, de top-rechtervenster en de onderste rechterpaneel. Het linker paneel bestaat uit pre-loaded vuurwerk patroon selectie en aangepaste vuurwerk gereedschappen. De top-rechterpaneel heeft het afspelen van opties, tools voor het maken van speciale effecten en bestandsbeheer. De achtergrond afbeelding is gevestigd in de rechterbenedenhoek ruit.

8 Klik op de "New" knop onder het gedeelte pre-loaded vuurwerk patronen om uw eigen vuurwerk patroon te maken. Hierdoor wordt de Shell-editor op te starten in een apart venster.

9 Geef een naam voor de aangepaste patroon, de shell grootte en andere effecten in de daarvoor bestemde tekstvelden. Klik op 'Opslaan'. Het patroon wordt in het patroon sectie voorgeladen vuurwerk worden vermeld.

10 Selecteer de pre-loaded vuurwerk patronen die u wilt van het linkervenster. Houd de linkermuisknop ingedrukt terwijl je achtergrondafbeelding op het slepen van het vuurwerk patronen. Let op de markeringen met de waarden aan de linkerkant van je achtergrondafbeelding. Dat zijn het afvuren van hoogtes en afstanden van uw vuurwerk patroon plaatsingen.

11 Klik op de knop "Test" in het linkervenster om het vuurwerk te testen. Gebruik het vergrootglas op de top van de bovenste-middelste paneel om het vuurwerk te zoomen. U kunt re-positie, toevoegen of verwijderen vuurwerk patronen afbeelding je achtergrond van het gebruik van de corresponderende knoppen aan de bovenkant van de top-rechterpaneel.

12 Klik op de optie "File" aan de bovenkant van de top-rechterpaneel. Selecteer "Opslaan als ..." om de show op te slaan. De volgende keer dat u Afterglow start, worden de opgeslagen show in het linkerdeel van het venster tonen Manager worden vermeld.

Hints

  • Uw computer moet voldoen aan de minimale RAM-geheugen en grafische eisen voor de toepassing goed kunnen functioneren. Zorg ervoor dat de CPU kan het vuurwerk simulatie verwerken (zie bronnen).