Hoe kan ik een DVD converteren naar AVI met AC3

Een DVD kan worden afgespeeld op een DVD-speler of het gebruik van het afspelen van dvd-software op uw computer. U kunt wensen om een ​​back-up die DVD door het te kopiëren van uw computer. Dit zal ook de bestandsgrootte van de DVD-bestand te verlagen tot computer opslag aan te passen. De meeste DVD rippen en codering software, door middel van standaard, zal audio exporteren naar MP3. Er is een aantal freeware die u kunt gebruiken die surround-sound audio rippen naar AAC of een soortgelijke surround-sound-formaat. Als u een tegen kopiëren beveiligde DVD, dan zul je extra DVD decryptie software eerst moeten in staat zijn om uw back-up met succes te maken.

instructies

downloaden AnyDVD

1 Download een DVD Decrypter. Je hebt een DVD Decrypter nodig als u wilt commerciële tegen kopiëren beveiligde dvd's rippen. Veel DVD decrypters niet langer nog steeds gesteund door hun ontwikkelaars. AnyDVD is de meest populaire en aanbevolen Decrypter dat wordt nog steeds ondersteund (een link is in Resources).

2 Installeer je DVD Decrypter.

3 Start de computer voor de DVD Decrypter te voeren. Het draait op de achtergrond en zal niet opnieuw te worden benaderd.

Rippen van een DVD met FairUse Wizard

4 Download, installeer en open FairUse Wizard (link in Resources).

5 Geef uw nieuwe project en klik op "Browse" om een ​​bestemming voor uw conversie te kiezen. Klik op 'Volgende'.

6 Selecteer in het drop-eigen menu van uw dvd-station. Zorg ervoor dat u de dvd die u wilt rippen hebt ingevoegd.

7 Selecteer de keten met de belangrijkste film bestand uit de lijst. Dit zal meestal het bestand met de langste duur te zijn. Klik vervolgens op "Next" en wacht tot de DVD-bestand te worden geript.

8 Kies de gewenste wijzigingen te maken, zoals de begin- of eindpunt. Voor een straight rip, hoeft u niet om iets te veranderen op dit scherm. Als u wilt ondertitels rippen, klikt u op 'Include Sub afbeeld "en kies de gewenste taal. Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de gewenste instellingen, klikt u op 'Volgende'.

9 Klik op "Auto Detect" en klik op 'Volgende'.

10 Kies uw favoriete video-codec, en selecteer het formaat dat u wilt dat uw output bestand te zijn. In het gedeelte "Audio coderingen", kies de audio-selectie die u wilt rippen. Als u stereo geluid wilt, kies dan MP3, maar als je wilt surround sound, kies AC3.

11 Vink "Toon alleen de voorkeur resoluties 'in het gedeelte resoluties van het venster en kiest u de gewenste videoresolutie. Klik vervolgens op 'Volgende'.

12 Wacht tot het coderen is voltooid en klik vervolgens op "Finish" om toegang te krijgen tot uw geripte-surround-sound enabled DVD.

Rippen van een DVD met DVDx

13 Download, installeer en open DVDx (link in Resources).

14 Plaats uw DVD, daarna in DVDx op het pictogram DVD-schijf net aan de rechterkant van de navigatieknoppen. In de titel selectie venster, dubbelklikt u op de titel die u wilt (meestal de titel met de langste looptijd).

15 Controleer "Use ASPI" en "DeMacrovision." Controleer "Dolby Surround", kies de audio taal die u wilt en kies de audio-kanalen die u wilt rippen. Kies als je wilt ondertitels rippen, selecteer vervolgens onder "Output Frame Rate" de regio de schijf uit. Klik op 'OK'.

16 Klik op het pictogram filmstrip in de werkbalk. Klik op "Audio LAME" en kies "AC3 / AAC." Klik op "Enable Video" en "Second Pass." Klik op de "Whole" knop aan de rechterkant om de hele film te selecteren. Indien u wenst te videokwaliteit instellingen wilt wijzigen, klikt u op "Pass 2 Instellingen," maar als standaard is prima, klikt u op 'Toepassen'.

17 Klik op het mappictogram aan de rechterkant van de strip icoon film, kies uw doelmap en klik op de rode "Record" knop om te beginnen met het coderen.

Hoe kan ik een dvd rippen met behulp van Handbrake (MAC Compatibel)

18 Download, installeren en openen Handbrake (link in Resources). Plaats uw DVD, en dubbelklik op het toen gevraagd in Handbrake.

19 Klik op "Browse" naast de bestemming en kies je de map export. Onder Presets, kies "Film" en vervolgens onder "Video-instellingen", stelt u de "Target Size" op basis van uw voorkeuren.

20 Klik op het tabblad "Audio". Standaard is de hoofdtaal audio bestand wordt geselecteerd. Onder "Track Mix" selecteert u "6-kanaals discrete" uit het drop-down menu om de ingebouwde zes-kanaals geluid. Handrem heeft veel van de surround-sound-instellingen, die zijn opgenomen en toegelicht in volle op de officiële wiki. (Ga naar de handrem site gelinkt aan grondstoffen, klikt u op 'Documentation' en vervolgens 'Handbrake Guide "en" Gids voor Surround Sound in Handbrake. ")

21 Klik op "Start" aan de bovenkant van het scherm Handbrake. Handrem zet de meeste opties op basis van presets, en dus moet je meestal niet te veel opties aan te passen.