Hoe om verloren bestanden en mappen herstellen in Windows

Hoe om verloren bestanden en mappen herstellen in Windows


Als u een bestand alle hoop is niet verloren te verwijderen want meestal heb je de mogelijkheid om een ​​back-up kopie van het bestand te vinden. Programma's als Microsoft Word hebben een ingebouwde recovery opties en zelfs auto-herstel opties. Als u wilt dat uw systeem bestanden te beschermen die u zou willen automatische back-ups van uw systeembestanden te plannen.

instructies

file Search

1 Open de zoekfunctie door op het Windows-logo en "F."

2 Zoek naar de exacte naam van het bestand als u het weet door het intikken van de exacte bestandsnamen tussen aanhalingstekens. Bijvoorbeeld, als de exacte bestandsnaam was Research Paper, typt u in "Research Paper" met aanhalingstekens.

3 Typ een deel van de bestandsnaam in het zoekvak als u de exacte bestandsnaam niet kan herinneren.

recycling Bin

4 Controleer of uw verloren bestand is verwijderd en door naar de prullenbak gestuurd te dubbelklikken op de prullenbak op uw bureaublad.

5 Blader door de lijst met items in uw prullenbak en het bestand dat u wilt herstellen of te herstellen.

6 Met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen en klik op "Restore" om uw verloren bestand te herstellen naar de oorspronkelijke locatie.

Microsoft Word

7 Haal een Microsoft Word-bestand door eerst te klikken op de knop Microsoft Office en vervolgens te klikken op 'Opties voor Word. "

8 Klik op 'Geavanceerd'.

9 Blader door de lijst totdat u het hoofdstuk "Opslaan" te vinden.

10 Controleer de "Maak eerst een backup copy" om te zien of Microsoft Word creëerde een back-up van uw verloren Microsoft Word-bestand.

11 Als Word een back-up van het bestand klik niet geschapen "Word dwingen te proberen en te herstellen van het bestand."

12 Als de optie "Maak een back-up kopie Altijd" is geselecteerd, opent u de map waarin u voor het laatst uw vermiste Word-document opgeslagen.

13 Zoek naar bestanden met de extensie hebben ".wbk."

14 Als geen van de bestanden hebben deze extensie, klik "Start" en vervolgens "Zoeken".

15 Klik op "Klik hier om Gebruik de Search Companion 'in de linker bovenhoek van de" Windows Desktop Search "venster.

16 Klik op "Alle bestanden en mappen" in het kader van de "Search Companion" venster.

17 Onder de "All of deel van de File Name" box type * .wbk.

18 Klik op "My Computer" onder de "Look In" vak en klik op 'Zoeken'.

19 Als u een bestand namen die "Back-up van (naam van het document dat u zoekt)," worden genoemd vinden opent u het back-upbestand van de eerste opening Microsoft Word.

20 Klik op de knop Microsoft Office en vervolgens op "Open."

21 Klik op "Alle bestanden" en zoek het back-upbestand en klik op 'Openen'.

Hints

  • Als je belangrijke bestanden op uw computer moet je een backup van je systeem bestanden om ervoor te zorgen heb je altijd een back-up van uw bestanden. Maak een back-up van uw systeembestanden door het openen van de back-up hulpprogramma van de sectie "System Tools" van het Control Panel. Veel gebruikers kiezen voor deze back-bestand te verzenden naar een externe harde schijf.