De beste Registry Repair Programma

De beste Registry Repair Programma


Software te herstellen en reinigen van uw Windows-register wordt meestal geleverd met een suite van PC utilities, zo niet als een fundamenteel freeware applicatie aangeboden. Het register is de database automatisch aangemaakt en bijgewerkte versie van Windows die track van de ge├»nstalleerde programma's, persoonlijke instellingen, hardware drivers en andere kritische computerfuncties houdt. Register reparatie programma's kunnen worden gebruikt als onderdeel van normale PC routine onderhoud aan de database schoon en effici├źnt te houden.

Gratis Window Registry Repair 2.0

CNET noemt Gratis Window Registry Repair 2.0 "een verfrissend eenvoudige tool 'die niet veel verder dan de reparatie van uw register doet, maar het doet dat heel goed. Het programma maakt automatisch een back-up van het register elke keer dat het lost fouten - een welkome bijkomstigheid afwezig van veel andere register reparatie programma. RegSofts Software update zijn freeware creatie naar versie 2.0 in april 2009. Het programma werkt zal alle versies van Windows sinds Windows 98. Het is beschikbaar in het Turks, Frans en Italiaans en Engels.

Advanced System Optimizer 3

Systweak Advanced System Optimizer 3 is een suite van pc-onderhoud gereedschappen uitgebracht in september 2009. CNET gaf het een 4.5-sterren en Top10Reviews.com gaf het een Gold Award als de beste in zijn klasse. Top10Reviews zegt dat de Registry Cleaner module, die een Undo functie omvat, is "zeer robuust (en waarschijnlijk de prijs van de software op zich de moeite waard)." Andere modules in de suite, op de website van Systweak's verkocht voor $ 29,95 in januari 2010, zijn onder andere Backup Manager, Game Optimizer, Disk Explorer, System Protector and Driver Updater.

RegCure 2.0

RegCure 2.0, in oktober 2009 uitgebracht door ParetoLogic, trekt hoge cijfers uit verschillende beoordelingen. Registry Cleaner Geeks en Registry Repair Program Reviews noemen RegCure de beste register cleaner op de markt. reputatie RegCure is gebouwd op de diepte van zijn systeem scant en zijn heldere, aantrekkelijke gebruikersinterface. Het programma bevindt zich in de System Tray en bevat een scheduler.

CCleaner 1070/02/27

CCleaner is een freeware programma dat kleeft aan de basis. Piriform Ltd heeft een update uitgebracht in december 2009. Zowel CNET en PC World geven CCleaner een rating van vier sterren op een vijf-sterren schaal. Zijn no-nonsense register scannen en schoonmaken is een deel van zijn totale systeem reiniging functie.