Hoe om je toewijzen aan een Outlook-map

Microsoft Outlook geeft Windows-gebruikers de mogelijkheid om te controleren en direct verzenden e-mailberichten van het bureaublad van een computer, die efficiënter is dan het gebruik van een browser om e-mail te sturen. Controleren en instellen van de machtigingen van mappen in Outlook is het mogelijk binnen enkele minuten na het openen van het programma. Het vereist geen geavanceerde computer vaardigheden of kennis om te voltooien.

instructies

1 Open en start Microsoft Outlook door de toegang tot de "Alle Programma's" link van het menu "Start" op het bureaublad van uw computer. Als u een exemplaar van Microsoft Outlook momenteel niet over, bezoek de officiële website van Outlook naar de nieuwste versie op de harde schijf van uw computer op te slaan.

2 Kies de map die u wilt de machtigingen voor een keer Microsoft Outlook belastingen te wijzigen. De mappen zal verschijnen op de linker zijbalk en ook uw "Inbox", "Postvak Uit" en eventuele speciale mappen.

3 Selecteer "Folder" van de top navigatie-links en druk op "Folder Permissions" in de knoppen die hieronder worden weergegeven. Er verschijnt een venster voor het instellen van verschillende mapmachtigingen voor gebruikers op je computer of binnen uw internet-netwerk. Vanuit dit venster selecteert u elke gebruiker individueel op de huidige map machtigingen die elke gebruiker te bekijken.

4 Selecteer om de naam van de gebruiker die u wilt mappen machtigingen voor wijzigen en druk op "Add" om het venster "Permission Level" open te markeren.

5 Kies toestemming niveau dat u zou willen dat naast het drop-down menu op "Permission Level."

6 Klik op "Apply" en druk op "OK" om de map toestemming instellingen voor de gebruiker die u hebt opgegeven te redden.