Hoe maak je een Windows Shutdown Fix

Hoe maak je een Windows Shutdown Fix


Shutdown problemen in Microsoft Windows-besturingssystemen kan worden veroorzaakt door zaken als diensten die opgehangen zijn, verkeerd geïnstalleerde software, virussen en tal van andere zaken. Vaststelling van dit soort problemen kan moeilijk zijn, maar met geduld en de juiste aard van de informatie, kunt u proberen om een ​​aantal gemeenschappelijke shutdown problemen op te lossen zonder dat u een computer technicus te bellen.

instructies

1 Kijk naar het foutbericht dat wordt weergegeven wanneer de computer weigert af te sluiten (eventuele foutmelding wordt weergegeven). Klik op de "Details" knop in de foutmelding doos, en op zoek naar een programma of dienst naam die wordt veroorzaakt door de foutmelding te verschijnen. Zoek de dienst die in het foutbericht wordt getoond door te klikken op de knop "Start" te klikken op "Run" te typen "SERVICES.MSC," op de Enter-toets en het lokaliseren van de service in de lijst met services. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de service en selecteer de optie "Disable", en probeer opnieuw afsluiten van de computer.

2 Voer een virusscan van uw computer met behulp van een antivirusprogramma. Als u niet beschikt over een antivirusprogramma op uw computer is geïnstalleerd, kunt u een online virusscanner te gebruiken van een bedrijf als Trend Micro of ESET of zelfs downloaden van een gratis proefversie van een antivirusprogramma. Voer een volledige systeemscan met de antivirus scanner en verwijder eventuele virussen die op uw computer.

3 Breng uw computer naar de laatst bekende juiste configuratie in een poging om de shutdown probleem op te lossen. De laatst bekende goede configuratie van uw computer kan worden benaderd door het rebooten van de machine, op F8 te drukken tijdens het opstarten, het selecteren van "Laatst bekende goede configuratie" in het opstartmenu van Windows en druk op de Enter-toets. Dit kan helpen om shutdown problemen op te lossen als de problemen werden veroorzaakt door recente veranderingen besturingssysteem.

4 Voer een reparatie-installatie van het besturingssysteem. Om deze handeling uit te voeren, plaatst u de installatie-cd van Windows op uw computer, start de machine en boot naar de cd. Zodra de pre-setup-proces is verstreken, drukt u op Enter om de optie om Windows, drukt u op F8 te installeren in te stemmen met de licentie voorwaarden en selecteren welk besturingssysteem dat u wilt herstellen kiezen. Zodra je de juiste selectie besturingssysteem hebt geselecteerd, drukt u op de R-toets om de automatische reparatie-installatie te beginnen. Dit proces zal alle van de kern Windows-systeembestanden te vervangen en kan helpen oplossen shutdown problemen die worden veroorzaakt door beschadigde of beschadigde bestanden van het besturingssysteem.