De soorten computers die kunnen lezen HTML

De soorten computers die kunnen lezen HTML


Er zijn drie belangrijke soorten computers verkocht als van het moment van publicatie. Dit zijn Windows draaiende machines. Macintosh of OS X draaiende machines en Linux draaiende machines. Al deze computers kan HTML lezen. Verschillen eerste plaats afhangen van de webbrowser gebruikt om de HTML te lezen.

Windows

Er zijn een groot aantal browsers beschikbaar voor Windows-gebruikers. Deze browsers alle lezen en interpreteren HTML. Op het moment van publicatie, is het web design wereld te duwen in de richting van de uitvoering van HTML 5. Dit is de nieuwste standaard van HTML en zal waarschijnlijk uitgegroeid tot de standaard voor alle browsers. De browsers met de meest ondersteuning voor HTML 5 op Windows zijn Internet Explorer 9, Safari 4, Google Chrome en Mozilla Firefox. Deze internet browsers zijn afhankelijk van de functies die ze ondersteunen. Webpagina's gecodeerd in HTML 5 kan opdagen onjuist, afhankelijk van welke browser je gebruikt. Opera en eerdere versies van Internet Explorer geen ondersteuning voor HTML 5 ook.

Macintosh (OS X)

Webbrowsers vindt Macintosh zijn vrijwel hetzelfde als de voor Windows browsers. Safari, Internet Explorer 9, Mozilla Firefox en Google Chrome kunnen alle worden gebruikt. Er zijn andere, kleinere browsers, maar de grote vier hebben de neiging om meer steun voor de nieuwere kenmerken van HTML 5 te nemen en worden vaker bijgewerkt.

Linux

Mozilla Firefox is een van de meest populaire browser in Linux-distributies. Chroom, een open source versie van de Google Chrome webbrowser, is ook beschikbaar voor Linux. Open source software is de broncode die iedereen mag zien. Hierdoor kunnen gebruikers bijdragen aan het bijwerken van de software. Chroom en Firefox-ondersteuning HTML5 worden goed ondersteund op Linux. Verschillende distributies kunnen verschillende ondersteuning voor verschillende browsers. Kijk maar eens wat je wel en niet kunt gebruiken voordat u een Linux-distributie te installeren.

Mobiele toestellen

Veel mobiele apparaten ook sport webbrowsers die HTML lezen. Deze omvatten de Android-telefoons, iPhones, iPads, een aantal e-book readers en andere handheld draadloze apparaten. Ondersteuning is meestal niet zo goed als het is voor laptop en desktop computers, maar de meeste mobiele apparaten die surfen op het web te ondersteunen eigenlijk een vrij goede baan bij het. Apple-producten, zoals iPhones en iPads, geen ondersteuning voor Flash. Echter, Flash is niet HTML en het niet, voor het grootste deel, van invloed zijn van een gebruiker surfervaring.