Hoe kan ik Host & Bestanden uploaden

Hosting en het uploaden van bestanden op het internet is snel en gemakkelijk te doen. De gemakkelijke toegankelijkheid van bestanden op het internet blijft toe te voegen aan de populariteit van het World Wide Web en maken het een bron voor miljoenen mensen. Een goede brok van de informatie op het web wordt er door het uploaden. Hier is hoe te hosten en bestanden te uploaden.

instructies

Het kiezen van bestanden

1 Te uploaden en hosten van een image-bestand, het vinden van een foto uit uw persoonlijke collectie en scan het op de computer. Onthoud waar het bestand wordt opgeslagen, zodat u het kunt openen met gemak wanneer het tijd is om het te uploaden.

2 U kunt een afbeelding-bestand op te slaan in verschillende soorten formaten. De meest populaire onder andere bestanden met een achtervoegsel van jpg, png, tif, ps, gif, enz. Het kiezen van de optimale beeldformaat vaak afhankelijk van de beeldkwaliteit die u streven naar (hoeveel resolutie je nodig hebt) en de inhoud van het beeld . Een gemeenschappelijk beeldformaat op het web is jpeg, wat ideaal is voor foto's met veel kleur. Om het bestandsformaat te kiezen, slaat u de afbeelding en wacht tot er een dialoogvenster verschijnt. In de meeste foto-editing software kunt u kiezen welk formaat uit een drop-down box in het dialoogvenster.

3 Als je niet een image-bestand op uw computer hebt u kunt wensen om een ​​beeld al te gebruiken op het web. U kunt een afbeelding te kopiëren van een andere site en hosten op van u met behulp van een beetje HTML-tag die het beeld bestandsformaten voor u. In de gewenste locatie, typt u de volgende code "<img op uw webpagina, het vervangen van de bestandsnaam voor het webadres van het beeld. Dit zal de afbeelding te kopiëren op uw webpagina. Uw site (evenals de site waar je gekopieerd uit) zal in feite zijn het hosten van de afbeelding. Natuurlijk kunnen sommige afbeeldingen auteursrechtelijk beschermd, dus het is een goed idee om de toestemming van de eigenaar van de site te stellen voordat u de foto rukken.

4 Het uploaden van een image-bestand is eenvoudig, dankzij de server-side scripts die vandaag zijn opgenomen op websites. Wanneer u op een upload-knop op een webpagina, het is eigenlijk een invulformulier. De informatie die u input zal worden gekopieerd van uw computer en de server van de desbetreffende site ingediend. Het proces werkt door te klikken op de 'bladeren' knop, opent het een dialoogvenster dat bestanden programma's op uw computer (meestal in de map Mijn documenten of op het bureaublad), die u kunt invoeren (upload) op het formulier. Selecteer het beeldbestand en de browser zal het bestand parameters over te dragen om te corresponderen met de juiste bestandsextensies voor het platform (.jpg, ping, gif, enz.). Meestal is er een laatste "done" of "submit" knop die u wordt gevraagd in te drukken. Dit zal het uploaden te voltooien en uw afbeelding zal op uw website worden geplaatst.

Hints

  • Voordat u foto's kiezen om te hosten, wil je een idee van de beelden maat. Grote afbeeldingen kunnen aanzienlijk te verhogen de laadtijd voor uw website, het ontmoedigen van webverkeer.
  • Schending van het auteursrecht is een big deal op het internet. Voor het kopiëren van een beeld op het web, contact opnemen met de site web-beheerder of eigenaar toestemming om de foto te gebruiken. Terwijl sommige foto's zijn gratis te gebruiken doen om "fair use" wetten, zijn veel foto's beschermd onder het auteursrecht.