Hoe krijg je een PayPal Seal

Als u een online bedrijf dat PayPal accepteert, kan uw bezoekers extra vragen over de veiligheid en privacy van de informatie die zij tijdens de PayPal-transacties in te dienen. Een gemakkelijke manier om uw bezoekers dat u bent wie u beweert te zijn verzekeren is een geverifieerde PayPal-account te hebben. PayPal genereert code voor u in te voegen in uw website, die de officiële PayPal Verified Seal weergeeft. De grafische links naar officiële PayPal pagina, zodat uw bezoekers kunnen zien heb je een Verified PayPal-rekening.

instructies

1 Log in op uw PayPal-account door het invoeren van de e-mail gekoppeld aan uw PayPal-account en uw wachtwoord in het login formulier Paypal.com homepage.

2 Klik op de link "Verified" naast "Status" onder de welkomstboodschap op de top van de home page.

3 Klik op de "Handmatig" link aan de rechterkant van de PayPal-grafische zegel.

4 Clcik overal in het vak code onder de PayPal-zegel, klik met de rechtermuisknop op dezelfde plaats.

5 Klik op "Alles selecteren" in het pop-up menu dat verschijnt, klik met de rechtermuisknop opnieuw en kies "Kopiëren" om de code te kopiëren naar het klembord van uw computer.

6 Voer de code in de code van uw website waar u de PayPal te dichten om te verschijnen. U kunt Kladblok of een andere HTML-editor gebruiken om het in te voegen in een statische pagina, of plaats deze in de lay-out van uw site via de achterkant van het content management software.

7 Uploaden of sla de nieuwe lay-out naar de PayPal-verificatie zegel op uw website weer te geven.

Hints

  • U kunt ook de PayPal-logo op uw site weer te geven om uw bezoekers dat u PayPal accepteert tonen. Wanneer u bent aangemeld bij uw account, klikt u op het blauwe tabblad 'Merchant Services "in het horizontale menu in de header van de pagina. Klik op de "Logo Center" link in de rubriek "Resources" van de pagina Merchant Services. Selecteer het type van het logo dat u wilt weergeven, dan scroll naar beneden de pagina om de beschikbare afbeeldingen weer te geven. Kopieer de code van het logo dat u wilt weergeven op uw pagina op het klembord van uw computer, plak deze in de lay-out van uw website om deze te plaatsen in uw pagina.
  • U kunt alleen een PayPal Verification Seal als je PayPal-account al is geverifieerd. Als uw status aan de bovenkant van de homepage wordt vermeld als "Get Verified," uw account is niet geverifieerd en je moet gaan door het proces van verificatie voordat PayPal het zegel voor u kan creëren. Klik op de link "Get Verified" om de stappen die u moet nemen om een ​​geverifieerde PayPal-gebruiker te worden te zien. Stappen variëren voor iedere gebruiker, maar ze zijn doorgaans voorzien van het verstrekken van een bewijs van uw identiteit, zoals een sofi-nummer en een creditcard-rekening als een back-up methode van de middelen voor uw PayPal-rekening.