Epson Ink Informatie

Epson Ink Informatie


Epson America Inc. kreeg zijn start in 1975 de verkoop van OEM-onderdelen en andere randapparatuur op de computer-industrie. In 1979 introduceerde ze de eerste printer en in 1994, introduceerde ze de eerste kleur inkjetprinter. Epson America Inc. is een van de belangrijkste fabrikanten van desktop printers en andere digitale imaging producten, met inbegrip van de inkt voor hen. De inkt is even hoge kwaliteit als de printers.

De feiten

Epson Ink Informatie

Kleuren van de regenboog

Er zwarte inkt, alle kleureninkt (betekenis drie primaire kleuren in één patroon) en dan zijn er afzonderlijke patronen beschikbaar voor de gekleurde inkt ook. Deze kleuren zijn cyaan, licht cyaan, magenta, licht magenta en geel. Bepaalde printers maken gebruik van toner, dat is een poeder dat voldoet aan het papier om de tekst te vormen en is verkrijgbaar in dezelfde zwarte en kleuren als gewone inkt. Het type inkt gebruikt, hangt alleen af ​​van het type printer u eigenaar.

types

Epson Ink Informatie

Kleuren van de regenboog 2

Epson America Inc. maakt vijf verschillende soorten inkt. De Claira en UltraChrome K3 gebruik van een dye-gebaseerde technologie voor hoogwaardige afdrukken van foto's thuis. De DURABrite inkt gebruikt waterdicht en smudge-proof technologie die het best op gewoon papier. De Advanced Variable Sized Droplets zorgen voor een snelle en vlotte afdrukken op elk gewenst moment en de Photo Enhance Technology maakt het afdrukken van professionele kwaliteit foto's beter door het gebruik van inkt die is extra levendig voor kleuren die mooier zijn.

inkoop

Epson Ink Informatie

Paper Tray Icon

verschillende inkten van Epson America Inc.'s te verkopen in twee verschillende soorten cartridges, normaal formaat en hoge capaciteit voor langdurig gebruik en minder verwisselen van cartridges. website van Epson America Inc. verkoopt de printer en toner cartridges, en ze verkopen op andere websites die printers en andere randapparatuur te verkopen. Epson America Inc. verkoopt ook de printer en toner cartridges in hun winkels, vond over de hele wereld. Je zou ook kunnen deze cartridges kopen ergens anders vind je Epson-printers te koop, zoals uw plaatselijke warenhuis.

prijzen

Epson Ink Informatie

tray Icons

Prijzen kunnen sterk verschillen, afhankelijk van waar u de cartridges kopen. Bijvoorbeeld, als u rechtstreeks van de Epson America Inc.'s online winkel of fysieke winkel in 2009 te kopen, een normale grootte zwarte cartridge verkoopt voor tussen de $ 15 en $ 20 en een multi-kleuren cartridge kost tussen de $ 15 en $ 30. Individuele kleurencartridges kosten tussen de $ 15 en $ 20 ook. Het is ongeveer het dubbele voor de high-capacity cartridges. Toner is aanzienlijk duurder kost tussen de $ 69 en $ 110 voor zowel kleur als zwart cartridges. Als u deze items op andere websites of in andere winkels die niet de naam Epson America Inc. hebben te kopen, de kosten dalen aanzienlijk, bijna de helft.

overwegingen

Epson Ink Informatie

Dumb Printer Error

Alle Epson cartridges, schoften toner of inkt, zijn recyclebaar. U kunt contact op met uw lokale Epson winkel als waar ze kunnen worden hergebruikt in uw omgeving. Je moet niet vergeten dat de inkt en toner cartridges zijn niet uitwisselbaar met andere typen printers en kopieerapparaten. Epson America Inc. maakt hun inkt en toner in het bijzonder voor hun producten met een gepatenteerde technologie, zodat ze niet passen op andere printers en kopieerapparaten. Als je zou proberen, zou je de cartridge of uw printer beschadigen en artikelen beschadigd op deze manier niet worden terugbetaald of inwisselbaar in de meeste winkels.