Hoe maak ik een MP3 te veranderen naar een WAV

Audiobestanden in mp3-formaat kunnen worden gedownload van een peer-to-peer dienst of afgescheurd op een computer. U kunt het geluid van Waveform audio-formaat, of WAV-bestanden wilt, of als u zou willen om deze bestanden toe te voegen aan een cd of video. Windows Media Player kan niet direct alle audio bestanden te converteren van het ene formaat naar het andere. Door de toevoeging van de mp3-bestanden naar een lege cd, maar u kunt dan rippen die bestanden op uw computer als WAV-bestanden.

instructies

1 Plaats de lege cd in de computer.

2 Open Windows Media Player.

3 Klik op het tabblad "Burn". Vervolgens met de rechtermuisknop op het tabblad hetzelfde. Kies "Audio-cd."

4 Selecteer "Songs" onder "Bibliotheek" aan de linkerzijde van het programma.

5 Klik met de rechtermuisknop op een mp3-bestand dat u wilt wijzigen naar WAV. Kies "Add to Burn List." De mp3-songs zullen genoteerd worden op de rechterkant van Windows Media Player.

6 Klik op "Start Burn" onder de lijst met mp3-bestanden. Die bestanden worden opgeslagen op de lege cd. Laat de cd in de computer wanneer dit proces is voltooid.

7 Klik op 'Extra'. Open "Opties."

8 Kies het tabblad "Rip Music".

9 Klik op het vakje "Format" in het midden van het venster. Kies "WAV (Lossless)." Klik op "Apply" en vervolgens op "OK."

10 Kies het tabblad 'Rip' aan de bovenkant van het programma. De mp3-nummers die je gebrand op de lege cd zal dan in het midden van Windows Media Player worden vermeld.

11 Zet vinkjes in de vakjes bij elk mp3-bestand door te klikken op in de vakken.

12 Klik op "Rippen starten." De mp3-bestanden worden geript op uw computer en opgeslagen als WAV-bestanden.