Hoe om te bepalen van de juiste stroomvoorziening Maat voor een PC

Hoe om te bepalen van de juiste stroomvoorziening Maat voor een PC


De voeding is een integraal deel van een personal computer. Bij het bouwen van een pc van de grond af, is het belangrijk om te bepalen welke maat voeding je nodig hebt voor het kopen van een voedingsbron, zoals het verstrekken van te weinig of te veel stroom naar de computer van de componenten zou kunnen beschadigen.

instructies

1 Kijk naar de vermogenseisen voor elk apparaat in uw computer in de documentatie bij elk onderdeel. Je moet kijken naar apparaten zoals computer processors, CD en DVD-ROM drives, harde schijven en computerschermen. Noteer het stroomverbruik op een stuk papier, en bewaar dit papier bij de hand zoals u zult nodig hebben.

2 Ga naar de website van elk van de onderdelen van de computer van de fabrikant als u niet beschikt over uw handleiding beschikbaar. Op de website, typ het modelnummer. Op de product pagina die op het scherm verschijnt zal zijn de juiste krachtbron vereisten voor dat apparaat. Je kunt vinden van de fabrikant van het apparaat door te kijken op het apparaat zelf.

3 Tel de vermogenseisen voor al deze apparaten. Houd in gedachten dat de meeste van deze apparaten zullen worden op alle tijden terwijl de computer actief is, dus je zult een voeding die in staat zijn om de totale hoeveelheid stroom die nodig is door deze componenten te behandelen zullen nodig hebben.