Mijn foto's worden niet weergegeven in e-mail



E-mails kunt u tekst, afbeeldingen en allerlei soorten online media te sturen naar je vrienden en familie. Foto's zijn onder de voorkomende vormen van media verstuurd via e-mail. Een moeilijkheid doorgaans ervaren als het gaat om foto's is de rode 'x' fout, waarbij een rode 'x' weergegeven in plaats van de verzonden afbeelding. Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om dit probleem op te lossen, en een aantal belangrijke informatie die u moet weten begrijpen hoe verzenden van foto's via e-mail werkt.

instructies

1 Gebruik de bijlagen functie van uw e-mail programma om foto's te uploaden in een e-mail. Een van de meest gemaakte fouten bij het verzenden van foto's via e-mail is als je de foto's in het lichaam van uw e-mail te kopiƫren en te plakken. Hoewel de foto op het scherm kunnen verschijnen, waarnaar wordt verwezen afbeelding is degene die zich in uw computer. De ontvanger van de e-mail is in staat om de foto's te zien, want het lokaal woont in uw computer in plaats van aan de e-mail zelf.

2 Controleer uw e-mailinstellingen. Sommige e-mail programma's automatisch beelden ingebed in het lichaam van een e-mail te blokkeren. U kunt de instellingen van uw account wijzigen om beelden te deblokkeren, vooral van afzenders die u vertrouwt.

3 Controleer uw firewall-instellingen. firewall van uw computer kunt ook afbeeldingen te blokkeren van een e-mail. de instellingen te veranderen gewoon op uw firewall om u in staat om uw foto's te bekijken. Als u niet zeker weet waar om dit te veranderen, kunt u de Help-documentatie van uw firewall of neem contact op met de softwarefabrikant.