Hoe moeten de administratieve Password Override

Hebt u uw Administrator-wachtwoord voor Windows XP vergeten? Dit gebeurt voor bijna iedereen op een bepaald punt, maar gelukkig is er een eenvoudige oplossing in een lacune in de beveiliging op uw Windows XP-installatieschijf. Deze gids zal u door het gebruik van de Windows XP-schijf op uw Administrator-wachtwoord opnieuw in te stellen terwijl de aangepaste instellingen en programma's onaangeroerd.

instructies

1 Plaats de Windows XP-cd, en start de computer opnieuw op te starten. Kijk naar het scherm voor de aanwijzing "Druk op een toets om op te starten vanaf de cd," en raakte een sleutel wanneer het verschijnt.

2 Doorgaan alsof dit een normaal "reparatie" installatie van Windows. Laat de CD om drivers te starten, druk op de "F8" te stemmen met de licentieovereenkomst en selecteer uw installatie van Windows XP te laten repareren door het raken van de "R" toets als daarom wordt gevraagd.

3 Laat de reparatie proces voort te zetten totdat het uw computer opnieuw opgestart. Laat u niet misleiden door de "Druk op een toets te starten vanaf CD" prompt; gewoon laat de computer alleen om de reparatie proces voort te zetten.

4 Kijk naar de linker benedenhoek van het scherm. Wanneer u de "Installeren Devices 'voortgangsbalk, klik op" Shift + F10, "en een command prompt venster verschijnt.

5 Typ "nusrmgr.cpl" bij de prompt en druk op "Enter." Je hebt nu grafische toegang tot de Gebruikers control panel! Wijzigen of verwijderen wachtwoorden als u nodig heeft.

6 Laat de reparatie-installatie te voltooien, en u in staat om in te loggen met uw nieuwe wachtwoord zal zijn.

Hints

  • De installatie niet annuleren voordat deze is voltooid, of je zal niet in staat zijn om uw nieuwe wachtwoord te gebruiken. Je riskeert ook schade aan uw installatie, zodat je een echte reparatie installatie.