Hoe te Quintum Tenor configureren

Hoe te Quintum Tenor configureren


De Tenor AS is een lijn van gateways tussen gewone telefoons en een Voice over Internet Protocol (VoIP) datanetwerk. Quintum Technologies, Inc. vervaardigt de Tenor AS lijn van producten. U kunt een Quintum Tenor configureren om te bellen en gebeld te worden door middel van een IP-netwerk.

instructies

1 Sluit de telefoon aan op de "FXS" poort op de Quintum Tenor. Sluit de Ethernet-kabel aan op de computer en op de "Console" poort op de Quintum Tenor.

2 Dubbelklik op het pictogram "Tenor Config Manager" op het bureaublad van de computer om de Configuration Manager starten. Noteer het IP-adres van de Quintum Tenor op uw lokale netwerk door de toegang tot de lijst van de huidige klanten van het Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) server en het lokaliseren van de invoer met de Medium Access Control-adres geschreven op het etiket van de Quintum Tenor's. De informatie voor deze bewerking zijn afhankelijk van het specifieke type DHCP server in het netwerk.

3 Voer het IP-adres van de Quintum Tenor, en de gebruikersnaam en het wachtwoord op voor toegang tot de Quintum Tenor. De standaardwaarden zijn gebruikersnaam "admin" en het wachtwoord "admin".

4 Selecteer "Phone," en vervolgens "Line (FXO)," dan "Analog-interface / lijn." Zorg ervoor dat alle lijnen worden in de "FXO kanaaltoewijzing" venster mogelijk gemaakt door naast de lijst met vermelding voor elke lijn te klikken totdat er een vinkje zichtbaar is. Klik op 'OK'.

5 Selecteer "System-wide configuratie" en vervolgens "Dial plan." Voer uw driecijferige netnummer, en selecteer "Use 10-cijferige lokale wijzerplaat." Klik op 'OK'.

6 Selecteer "VoIP-configuratie," en vervolgens "Gatekeeper / border element." Voer het IP-adres van de Quintum Tenor en klik op 'OK'. Selecteer "H323 signalering groep", dan "Gatekeeper / border element." Voer het IP-adres van de Quintum Tenor en klik op 'OK'.

7 Het verkrijgen van de huidige externe IP-adres voor uw toegangspoort tot de algemene internet door de lancering van een web browser en het navigeren naar "http: //myipaddress.com&quot ;. Selecteer" Ethernet-configuratie ", dan" Ethernet-interfaces, "dan" Ethernet-interface-1. "Geef het externe IP-adres.

8 Selecteer "File", selecteer "Verzenden veranderingen." De Quintum Tenor staat voor u klaar om de telefoon op te heffen van de haak en bel een conventionele 10-cijferig telefoonnummer.