Hoe te installeren beveiligingssoftware

Hoe te installeren beveiligingssoftware


Met de constante dreiging van hackers, fraudeurs en oplichters, security software voor uw personal computer is absoluut noodzakelijk. Anti-spyware en anti-malware producten, zoals Ad-Aware en Spybot Search & Destroy zijn makkelijk te gebruiken, gratis en online beschikbaar. Het opzetten van uw beveiligingssoftware is heel eenvoudig: uitpakken gewoon het programma en configureren klaar om uw computer te beschermen.

instructies

1 Bezoek de software te downloaden website. Er zijn vele variaties van pc-beveiligingssoftware. Effectieve en efficiƫnte programma's zijn online beschikbaar en zijn zelfs gratis. Enkele van de meest populaire en gerenommeerde programma's omvatten Emsisoft Anti-Malware, Ad-Aware en Spybot Search & Destroy. Zie de sectie Verwijzingen voor directe links naar de elk programma downloadpagina.

2 Download de software. Sla het installatiepakket naar een veilige en makkelijk te vinden map. Wanneer u klaar bent met het downloaden van het installatiepakket, opent het programma Setup. Volg de instructies op het scherm totdat u de beveiligingssoftware als een programma op uw computer.

3 Start de software. Bijna alle anti-spyware en anti-malware programma's zal u vragen of u wilt voor alle updates te downloaden. Controleer of je doet. Dit is van vitaal belang voor elke nieuwe beveiligingssoftware, omdat virussen en Trojaanse paarden voortdurend veranderen en worden steeds moeilijker te traceren. Beveiligingsupdates zijn nauwkeurig in het vertellen van het programma welke specifieke nieuwe malware naar uit te kijken.

Als u niet uw beveiligingssoftware bij te werken, je bent in gevaar van het missen van potentieel gevaarlijke bestanden.

4 Voer een start-up scan. Sommige beveiligingsprogramma's zal u de keuze van het runnen van een eerste scan om eventuele kwaadaardige bestanden te verwijderen van uw computer te geven. Voer de diepste scan beschikbaar. Dit zal er geen bestand ongecontroleerd verlaten en moet de pc van elke spyware of virussen te verwijderen.

Een start-up scan geeft ook uw beveiligingssoftware een schone lei om mee te werken. Dit betekent dat wanneer het programma is de controle van uw pc in real-time, zal het niet worden gebombardeerd door de bestaande malware.

5 Configuratie van uw beveiligingssoftware. Hoewel verschillende programma's verschillende opties hebben, moet u ervoor zorgen dat de anti-malware software vindt u op de hoogte van de reguliere updates.

Als u niet de update-instellingen te configureren, kan het programma elke nieuwe of geƫvolueerd virussen, wormen of Trojaanse paarden missen.