Hoe te Cassette Tapes omzetten naar MP3 op een Mac

Hoe te Cassette Tapes omzetten naar MP3 op een Mac


Als je zijn het verzamelen van muziek voor een aantal jaren, heb je waarschijnlijk meerdere cassettes zitten rond uw huis. Deze tapes zijn het meest waarschijnlijk gewoon stof te vergaren. Echter, als je een Mac-computer, is het mogelijk om de audio-inhoud van deze tapes omzetten naar MP3-formaat. Dit geeft u de mogelijkheid om de muziek te plaatsen op uw iPod of andere MP3-speler.

instructies

1 Sluit de 3,5 mm hoofdtelefoon-jack-naar-RCA-jack adapter in de microfoon aansluiting op uw Mac-computer.

2 Steek de RCA kabels in de RCA-aansluiting op de adapter. Steek het andere uiteinde van de kabels in de "Out" poort op een cassettespeler.

3 Download en installeer de gratis Mac-programma Audacity (een link is voorzien in het gedeelte Bronnen van dit artikel). Deze software stelt u in staat om audio van externe apparaten op te nemen en ze te converteren naar MP3-formaat.

4 Open up "System Preferences" als volgt: Klik op het pictogram op het dock dat eruit ziet als tandwielen van een klok; dit is "System Preferences." In het venster "System Preferences", selecteer "Geluid." In het geluid venster, selecteer "Input" en klik op "Line In" als de standaardinstelling.

5 Launch Audacity. Selecteer "File", gevolgd door "Audio In." Onder de audio-informatie te selecteren "Line In" als de opname audiobron.

6 Plaats de cassette in de cassettespeler en druk op "Play". Op hetzelfde moment op "Record" in Audacity. De audio wordt nu naar de opname te starten. Druk op de knop "Stop" zodra het nummer eindigt.

7 Klik op "File", "Exporteren als MP3." Deze actie zal een nieuw venster dat je de titel heeft de baan en selecteer een opslaglocatie. Zodra u klikt op "Save", de MP3-bestand wordt gemaakt.