Hoe u op een interne draadloze kaart op een Gateway PC

Hoe u op een interne draadloze kaart op een Gateway PC


Een interne draadloze kaart geeft u toegang tot het internet en een thuis- of bedrijfsnetwerk computernetwerk zonder het gedoe van het gebruik van een Ethernet- of ander type netwerkverbinding. De draadloze kaart grijpt de communicatie signaal stroomt de hele lucht en verwerkt het signaal door uw Gateway pc's Windows-besturingssysteem, zodat u toegang tot websites, e-mail en aanverwante op internet gebaseerde services. Maar net als andere apparaten in uw computer, moet u de interne draadloze kaart in uw Gateway PC alvorens het te gebruiken.

instructies

Het inschakelen van de draadloze kaart

1 Zet de computer, als het uit.

2 Houd de toets "Fn" op het toetsenbord van uw computer.

3 Druk op de toets "F2" in de bovenste rij toetsen op je toetsenbord. Het draadloze internet kaart verbinding hulpprogramma zal beginnen te zoeken naar een draadloos signaal.

Aansluiten op een Signal

4 Klik op "Start", "Verbinding maken."

Als uw Gateway pc met Windows 7, klikt u op het Windows-symbool op de taakbalk. Klik op "Configuratiescherm", "Netwerk en internet", "Bekijk netwerkstatus en taken."

5 Klik op de draadloze verbinding die u wilt verbinden.

Als u Windows 7, klik op "Verbinding maken met een netwerk", klik dan op de draadloze verbinding die u wilt verbinden.

6 Klik op "Connect". Voer het netwerk wachtwoord van de draadloze verbinding van de (SSID), als daarom wordt gevraagd. Klik op 'Volgende'.

7 Klik op "Connect Anyway," indien gevraagd met een bericht over de verbinding het niet veilig.

8 Klik op 'Sluiten'. Open je Gateway PC's Internet-browser of e-mailprogramma om te beginnen met de internetverbinding.

Hints

  • Wees voorzichtig bij het gebruik van een onbeveiligde internetverbinding. Uw persoonlijke gegevens worden blootgesteld aan iemand anders toegang tot en het gebruik van de verbinding.