Hoe maak je een kalender Date Converteren naar een String

Hoe maak je een kalender Date Converteren naar een String


Dataconversies voorzien programmeurs de mogelijkheid om tussen verschillende gegevenstypen. Dit is gunstig wanneer de programmeur nodig heeft om interne compiler functies die waarden te manipuleren zoals datums, getallen en strings te gebruiken. In Visual Basic en C #, worden variabelen omgezet met behulp van de "Convert ()" functie. Met behulp van de "Convert ()" functie, kunt u een geconverteerde datum waarde over te dragen aan een andere variabele voor later gebruik in de toepassing.

instructies

VB.NET

1 Creëer je eigen variabelen. De eerste variabele bevat de tekenreeks, en de tweede wordt gebruikt om de geconverteerde datum de tekenreeks toewijzen. De volgende code laat zien hoe u variabelen in VB.NET:
Dim myString als String
Dim myDate als DateTime

2 Wijs een datum waarde aan de variabele. De volgende code wijst een waarde toe aan de datum variabele:
myDate = "12/20/2010"

3 Converteren de datum naar een string en toewijzen aan de string variabele. De volgende code zet de datum gemaakt in stap twee:
myDate = Convert.ToString (myString)

C #

4 Creëer je eigen variabelen. Variabelen in C # zijn iets anders dan de VB.NET taal. De volgende code maakt twee variabelen:
snaar myString = string.Empty;
DateTime myDate;

5 Wijs een datum waarde aan de datum variabele. Dit wordt later gebruikt om te converteren naar een tekenreeks. Onderstaande code wijst een waarde toe aan een variabele in C #:
myDate = "1975/12/20";

6 Converteren de datum naar een string met behulp van de Convert functie. De volgende code zet de datum om een ​​string en wijst deze toe aan "myString":
myString = Convert.ToString (myDate);