Outlook-regels in Exchange

Outlook-regels in Exchange


Wanneer e-mailgebruikers een regel in Outlook, een Exchange-server gastheer is van de regels en filtert e-mailberichten dienovereenkomstig. Verschillende regels zijn beschikbaar voor gebruikers die filter boodschap resulteert voor een betere organisatie. Gebruikers kunnen automatisch berichten te verwijderen, uit naar andere gebruikers en zet ze op te slaan in een specifieke map.

expeditie

Outlook-gebruikers kunnen automatisch doorsturen van e-mails verzonden naar de inbox naar een andere ontvanger. Dit wordt meestal ingesteld wanneer de gebruiker een externe mailbox waar de e-mail wordt opgehaald vanuit huis of onderweg is. De regel kan worden ingesteld om e-mail die van een andere persoon, bevat een bepaald onderwerp of bevat een aantal trefwoord waarden te doen toekomen. De e-mail wordt doorgestuurd naar een andere Exchange-gebruiker of een extern e-mailadres op het internet.

Opslaan in een map

Voor mensen die elke dag tientallen e-mails ontvangen, een Exchange-regel dat e-mail wordt opgeslagen in een specifieke map Outlook helpt bij het organiseren elk bericht. De Outlook gebruiker moet het opzetten van de mappen in de Outlook-client voordat u deze regel. De Exchange-server stuurt de Outlook-gebruiker de e-mail en Outlook het bericht in de juiste map slaat automatisch. Dit kan ook worden toegepast om ongewenste berichten. Als de gebruiker wil e-mail te sturen naar een junk e-mail map, deze regel is ook van toepassing.

Berichten verwijderen

Outlook-gebruikers kunnen ook automatisch e-mail te verwijderen. Gebruikers kunnen een Exchange-regel ingesteld om automatisch e-mail, die de e-mail van de inbox van de "Verwijderde items" map regisseert verwijderen. Dit betekent dat de gebruiker nodig heeft in de map 'Verwijderde items' te gaan en handmatig de e-mail te verwijderen. Als de Outlook-gebruiker positief is dat hij wil altijd berichten te verwijderen, omvat één Exchange regel permanent verwijderen van berichten. Hiermee verwijdert u het bericht volledig van de Exchange-server en isn & # 039; t vergoeding in aanmerking.