Hoe kan ik Auto Login uitschakelen om Network Share Folders

Hoe kan ik Auto Login uitschakelen om Network Share Folders


Als u mappen via een netwerk delen, kunt u deze mappen om een ​​wachtwoord beveiligd om auto-login uit te schakelen zijn. Het plaatsen van een wachtwoord op gedeelde mappen kunnen alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot de bestanden binnen, het verhogen van uw netwerkbeveiliging. In Windows XP, moet u een wachtwoord in te stellen voor de gast-account om dit te doen. In Windows Vista en Windows 7, moet u een wachtwoord beveiligd delen activeren.

instructies

Windows XP

1 Klik op de knop 'Start' en kies 'Uitvoeren' in het startmenu.

2 Typ "command" (zonder aanhalingstekens) en druk op de "Enter" op uw toetsenbord.

3 Typ "net user gast *" en druk op de "Enter" op uw toetsenbord.

4 Typ het wachtwoord dat u wilt toewijzen aan uw gedeelde mappen en druk op 'Enter' op het toetsenbord.

5 Typ het wachtwoord een tweede keer om te bevestigen en druk op "Enter" op uw toetsenbord. Dit zal een wachtwoord te plaatsen op uw netwerk bestanden te delen en te voorkomen dat gebruikers automatisch in te loggen om de mappen.

Windows Vista en Windows 7

6 Klik op de knop 'Start' en kies 'Configuratiescherm' in het startmenu.

7 Kies "Netwerk en internet" in het "Configuratiescherm" en vervolgens op "Network and Sharing Center."

8 Scroll naar beneden naar de sectie "wachtwoord beveiligd delen" en klik op de pijl naast de header om de sectie uit te breiden.

9 Plaats een markering naast "Turn on wachtwoord beveiligd delen" en klik op de knop "Apply".

10 Voer het beheerderswachtwoord als daarom wordt gevraagd. Nu alleen mensen met een gebruikersnaam en wachtwoord op de computer staat zal zijn om in te loggen op een gedeelde netwerkmappen.