Hoe te gebruiken Ashampoo Internet Accelerator 3

Uw verbinding is misschien niet de primaire boosdoener in je internetsnelheid ellende zijn. belangrijkste taak van je browser is om tags te zetten en weer te geven HTML (Hyper Text Markup Language) als webpagina's. Als uw browser niet goed is geconfigureerd, kunt u de snelheid problemen opvalt bij het surfen op het web. Maar met de hulp van de Ashampoo Internet Accelerator 3 toepassingen, kunt u uw browser te optimaliseren en verbeteren van uw web-ervaring.

instructies

1 Lancering Ashampoo Internet Accelerator 3. Klik op de knop Accelerator 3's "Automatic" om uw internet verbinding en de adapter te configureren.

2 Selecteer uw internetverbinding en het type adapter uit het menu dozen onder de "System Settings" rubriek. Klik op "Optimaliseren voor deze Internet Connection" menu box, uw type verbinding opgeven. Klik op "Optimaliseren Instellingen voor deze Adapter" menu doos om uw internet-adapter te selecteren.

3 Zorg ervoor dat er een vinkje in de vakjes naast "de prestaties te optimaliseren Settings" dozen onder de "Internet Explorer" en "Mozilla Firefox" rubriek. Sla deze stap over als u geen Firefox of Internet Explorer te gebruiken.

4 Klik op de knop "Start" in het menu "Automatic" om uw instellingen toe te passen.

5 Klik op de knop "IE" om uw instellingen voor Internet Explorer aan te passen. Klik op de knop "Firefox" om de instellingen van Firefox aan te passen. De menu-opties zijn hetzelfde voor beide browsers. Als u geen van beide gebruiken, ga dan verder naar het einde van deze tutorial. Als u beide browser gebruikt, ga dan naar beide menu-opties.

6 Klik op de pijltoetsen door de 'HTTP Connections "opties, onder het tabblad" HTTP "in de" IE "of menu" Firefox ". Als u een instap-verbinding snelheid te gebruiken, overweeg gende de hoeveelheid "Maximum Connections via HTTP 1.0" en "maximum aantal verbindingen via HTTP 1.1" aansluiting.

7 Gebruik de "Down" pijltje om de hoeveelheid parallelle downloads toegestaan ​​vanuit een enkele website te verlagen, of gebruik de "Up pijlen om het aantal parallelle verbindingen te verhogen tot een enkele site. Voor verbindingen onder twee megabit, beginnen met vier HTTP 1.0-aansluitingen en twee voor HTTP 1.1. Klik op de knop 'Toepassen'.

8 Selecteer de "Quit" optie uit Accelerator 3's "File" rubriek.