Hoe maak je Mijn foto's Dekking Met behulp van GIMP

De mogelijkheid om de dekking van een afbeelding of de zichtbaarheid ervan te controleren, geeft de gebruikers de mogelijkheid om elegante blends volbrengen. U kunt de dekking van twee beelden te verlagen en meng ze samen of je kunt de kleuren te verzachten in uw afbeeldingen. En als je GIMP gebruiken om uw foto's te bewerken taken aan te pakken, kunt u gebruik maken van de instellingen voor dekking van het programma te nemen en de transparantie van uw afbeeldingen.

instructies

1 Launch GIMP - te downloaden en installeren van een gratis exemplaar van de toepassing als je niet al hebt.

2 Klik op GIMP's "File" rubriek, selecteer "Open" uit het contextmenu, dat onder de titel verschijnt. Zoek de afbeelding die u wilt aanpassen, met behulp van de file explorer venster dat verschijnt - ". Open" klikt

3 Sleep de "Lagen, kanalen, paden, ongedaan maken ..." venster "Dekking" schuifknop naar links om de dekking van uw beeld te verlagen - de "Dekking" slider is te vinden onder het menu "Lagen" rubriek.

4 Selecteer de "Opslaan als" optie uit GIMP's "File" rubriek. Selecteer een map locatie om uw gewijzigde beeld op te slaan met de file explorer venster dat verschijnt - ". Opslaan" klikt

Hints

  • Als de "Lagen, kanalen, paden, ongedaan maken ..." niet verschijnt als je opstart GIMP, moet u het venster in te schakelen. Klik op de "Windows" rubriek en wijzen op de "Onlangs gesloten Docks" rubriek, dan klikt u op "Lagen, kanalen, paden, ongedaan maken ..." optie.
  • Als je werkt aan een bestaand project dat meerdere lagen omvat, Klik op de laag die u wilt om mee te werken in de "Lagen, kanalen, paden, ongedaan maken ..." venster.