PC Boerderijspellen

PC Boerderijspellen


Hoewel de landbouw simulaties zeker een niche genre vertegenwoordigen, is er sprake van een gestage productie van dit soort sim spel, omdat pc's liep op DOS geweest. Deze spellen over het algemeen vallen in twee grote categorieën: degenen die van plan om exacte weergave van de harde werk en vooruit denken dat gaat in een winstgevende agrarische onderneming, en die snelle en verslavende gameplay te benadrukken.

SimFarm

Door de makers van 'SimCity' en 'The Sims', 'SimFarm "was de oorspronkelijke landbouw sim voor de PC. Het benadrukt realisme en diversiteit van het spel. U bent vrij om bedrijf uit te oefenen als een kleinschalige biologische boer of als een enorme conventionele bedrijf. U kunt vee te fokken of gewassen te verhogen. Weer, bodemkwaliteit en het onderhoud van de machine zijn allemaal opgenomen en geloofwaardig behandeld. Daarnaast heeft de speler een kans om te communiceren met een nabijgelegen kleine stad en bij te staan ​​in zijn ontwikkeling, waardoor het spel een SimCity voelen. Hoewel de graphics en de interface zijn gedateerd door de huidige normen, die alleen te verwachten van een game ontwikkeld in de vroege jaren 1990.

John Deere American Farmer

"John Deere American Farmer" is de geestelijke erfgenaam van "SimFarm." Het benadrukt ook het realisme boven snelle spel te spelen, en als "SimFarm" en beschikt over een overvloed aan functies en diepe gameplay. Seizoenen, het weer en de kwaliteit van de bodem zijn allemaal gegeven serieuze behandeling. Overwegende dat "SimFarm" heeft aantrekkingskracht als een klassieke en voorloper van de toekomstige boerderij games, "John Deere American Farmer" maakt gebruik van veel van dezelfde elementen in een 3D-omgeving. Hoewel het prijskaartje is een beetje hoger, kan het een beroep doen op de moderne gamers die gewend zijn aan afbeeldingen van hoge kwaliteit.

Farm Frenzy 3

De lijn van casual landbouw sims mondde uit in de oprichting van "Farm Frenzy 3." Hoewel het spel niet te simuleren de landbouw zo nauwkeurig als "SimFarm" of "John Deere American Farmer," de trade-off is sneller gameplay en een eenvoudiger leercurve. Het beschikt over een plot en leuke graphics, en het maakt het ook mogelijk spelers om te kiezen uit een verscheidenheid van scenario's die uniek zijn voor verschillende culturen over de hele wereld. U kunt de landbouw ervaren in Afrika, Latijns-Amerika en het Oude Westen van de Verenigde Staten. Er is ook een gratis demo van het spel dat spelers online kunt proberen.


gerelateerde artikelen