Hoe om te bladeren domeinnamen

Hoe om te bladeren domeinnamen


Er zijn verschillende redenen om domeinnamen te bladeren. Een bedrijf op zoek naar haar aanwezigheid op het web te optimaliseren surft domeinnamen aan de juiste naam om het bedrijf te vertegenwoordigen vinden. Een individu het starten van een blog zal blader domeinnamen om een ​​unieke naam te maken zijn blog opvallen in de blogosfeer te vinden. Personen of zaken vanuit de wens om een ​​domeinnaam die al is geregistreerd, zullen zoeken domeinnamen op de domeinnaam registrars om informatie in te winnen over de persoon of het bedrijf die de naam heeft geregistreerd te kopen.

instructies

1 Hoe om te bladeren domeinnamen

Domeinnamen zijn tekst representaties voor numerieke IP-adressen op het internet.

Open uw webbrowser en ga naar de site van een domeinnaam registrar, whois.net of godaddy.com zoals. Domeinregistreerders vindt u verschillende opties voor het browsen domeinnamen geven. Sommigen zullen bieden surfen domein veilingen en surfen op de domeinnamen.

2 Zoek de keyword search optie. Elke registrator namen deze zoekopdracht anders. Op GoDaddy, is het in het bovenste middengedeelte van de pagina onder het navigatiemenu in de sectie "Start Your Domain Zoek hier" en is vernoemd Smart Search. Op WhoIs, het is in het midden van de pagina en heet "Zoeken op domein of trefwoord".

3 Typ het zoekwoord of zoekwoorden die u wilt zoeken. Keyword variaties zijn eindeloos. Niches kan worden gebruikt als zoekwoord. Zakelijke namen kunnen worden gebruikt als zoekwoord. Iedere woordcombinatie kan worden gebruikt als zoekwoord. Zie uitleg over domeinnamen in de referenties.

4 Klik op de knop 'Zoeken'. Een lijst met mogelijke domeinnamen zullen worden gegenereerd uit de keyword search. De grootte van de lijst is afhankelijk van de zoekwoorden die u hebt getypt in. Sommige zoekwoorden zal de zoekopdracht te beperken, terwijl anderen een enorme lijst zal genereren.

5 Typ in een specifieke domeinnaam te zoeken naar informatie over het eigendom van de domeinnaam. Domeinnaam eigendom omvat de persoon of het bedrijf dat het domein naam, het adres en telefoonnummer is geregistreerd. Eigenaren van domeinnamen kan er ook voor kiezen om die informatie privé te houden. In dat geval worden de resultaten van de domeinnaam zoeken jullie vertellen dat het prive-informatie.

Hints

  • Gebruik algemene termen in de keyword search om meerdere combinaties van domeinnaam mogelijkheden te brengen.
  • Domeinregistreerders bieden soms goedkope registratierechten, samen met hosting pakketten.
  • Tijdens het surfen domeinnamen, is het niet nodig om een ​​registratie pakket opnemen als je op zoek bent naar informatie over een eerder geregistreerde eigenaar van de domeinnaam.