Hoe kan ik een Vorm in Excel 2007 Zonder Quick Toolbar Maak

Microsoft Excel 2007 bevat de update-functie van de werkbalk Snelle toegang die u toelaat om snelkoppelingen naar opdrachten te vinden. Een gemeenschappelijk kenmerk in Excel is het formulier optie waarmee gebruikers gegevens in elk veld sneller toe dan het werken in de spreadsheet. De Vorm optie is niet in de werkbalk Snelle toegang, maar u kunt het toevoegen op elk gewenst moment. U kunt ook handmatig toegang krijgen tot de optie Vorm van de traditionele werkbalkmenu.

instructies

1 Open Excel 2007 op uw computer en ervoor kiezen om een ​​nieuwe werkmap te maken. U kunt ook een reeds bestaande gegevens die u op spreadsheet gebruiken als willen.

2 Scroll over de groep van gegevens die u wilt gemaakt in een formulier om alle velden te markeren. Zorg ervoor dat u rubrieken voor uw kolommen en dat is opgezet voor de gegevens in hoe u het wilt op de spreadsheet te lijken te worden gezet.

3 Klik op de optie "Data" in de werkbalk bovenaan het menu en klik op de optie "Form". Een pop-up verschijnt dan met alle van de door u geselecteerde data.

4 Voer de gewenste datum in elk veld kolom. Druk op de "Tab" -toets om snel naar de volgende kolomkop en voer meer gegevens.

5 Klik op de knop 'Nieuw' om een ​​nieuw formulier te maken of klik op de knop "Restore" om een ​​oudere vorm die u hebt gemaakt te vinden. Klik op de knop "Verwijderen" om de gegevens die u in uw huidige vorm te verwijderen.