Hoe te Ondertitels toevoegen aan de Windows Media Player

Hoe te Ondertitels toevoegen aan de Windows Media Player


Windows Media Player is een media-programma aangeboden aan gebruikers van Microsoft Windows. Windows Media Player kan zowel audio als video bestanden op uw computer of op externe bronnen, zoals externe harde schijven, cd's en dvd's af te spelen. Windows Media Player is in staat om gebruik te maken van dezelfde functies op DVD's die de traditionele DVD-spelers kunnen toegang krijgen, zoals extra features, afwisselende talen en ondertitels. Weten hoe je ondertitels toe te voegen in Windows Media Player stelt gebruikers in staat om films te kijken zonder geluid of in een vreemde taal.

instructies

1 Open Windows Media Player.

2 Selecteer "Play" van de Windows Media Player menubalk. Als u niet in de menubalk te zien, klik met de rechtermuisknop op het pictogram van Windows Media Player in de linker bovenhoek van het venster en selecteer "Play" in het menu.

3 Ga naar "Lyrics, bijschriften en ondertiteling."

4 Klik op de optie gemarkeerd met "On indien beschikbaar."

Hints

  • U kunt de ondertitel standaardinstellingen door te klikken op "Defaults" in de "Lyrics, bijschriften en ondertitels" menu. In de standaardinstellingen die u kunt instellen welke taal wordt gebruikt voor de audio, ondertiteling en DVD-menu van uw film. Ondertitels alleen indien beschikbaar op de DVD worden weergegeven.
  • Wees voorzichtig bij het wijzigen van de taalinstellingen van uw Windows Media Player. Het kiezen van onbekende talen kan anders eenvoudige menu's en opties erg verwarrend te maken, verstoren afspelen.