Hoe maak je een USB Flash Drive gebruiken

Hoe maak je een USB Flash Drive gebruiken


Flash-geheugen is gegevensopslag revolutie. Diskettes waren kwetsbaar en had niet genoeg te houden. Zip-drives waren te duur en omvangrijk. Cd- en dvd-roms duurde te lang te branden en waren lastig om mee te nemen. USB flash drives opgelost al deze problemen door zijn compact, makkelijk te gebruiken en betrouwbare voor data-opslag en overdracht.

instructies

1 Neem het deksel van de drive om de USB-verbinding bloot te leggen, en sluit hem aan op een vrije USB-poort van uw computer.

2 Controleer of het installeert. Het stuurprogramma wordt geladen voor uw flash-drive (horloge voor de pop-ups in de rechterbenedenhoek van het scherm). Als er niets gebeurt of installatie is mislukt, bezoek de website van de fabrikant om te controleren of een bijgewerkt stuurprogramma.

3 Open uw nieuwe station. Het besturingssysteem (Windows, etc) kan vragen wat je wilt doen met het nieuwe station. "Klik op Map openen om bestanden te bekijken." Een lege map moet verschijnen. U kunt uw nieuwe schijf te vinden door te zoeken onder 'Mijn Computer'. Te redden van alle geopende programma om uw flash-drive door het selecteren van "Opslaan als" en de flash drive letter (meestal E, F of G).

4 Bestanden overzetten naar uw USB flash drive. Klikken en slepen en bestanden of mappen die u wilt op uw flash-drive te plaatsen in de lege map. Dit proces wordt alleen beperkt door de grootte van de aandrijving (512MB, 1GB, etc.).

5 Verwijder de flash drive veilig na het overzetten van bestanden door te klikken op het pictogram in de taakbalk dat lijkt op een groene pijl. Klik erop en selecteer "Veilig verwijderen apparaat voor massaopslag." Als dit niet werkt, sluit u alle mappen en probeer het opnieuw. De bestanden en mappen op de USB drive blijven tot gewist.

6 Zet uw bestanden naar een willekeurige computer op dezelfde manier als hierboven. Steek de stekker in en installeer het station. Open en uitzicht op de map. Klik en alle bestanden te slepen van en naar de map op de computer.