Hoe de Product Key voor Office 2007 voor Thuisgebruik en Studenten wijzigen

Wanneer u voor het eerst een Microsoft Office-product, zoals Microsoft Office 2007 voor Thuisgebruik en Studenten editie installeert, moet u deze registreren met een unieke productcode voordat u toegang tot de volledige mogelijkheden van het programma. Als u de productcode wijzigen voor uw Office 2007 voor Thuisgebruik en Studenten installatie, kunt u dit doen door het verwijderen van de opgeslagen registry waarde die bevat de oude sleutel vervolgens opnieuw registreren met het nieuwe product key.

instructies

1 Sluit alle geopende Microsoft Office-programma's op uw computer.

2 Druk op de toets "Windows" en "R" toets tegelijkertijd. De Windows-Run applicatie zal verschijnen.

3 Input "regedit" in het venster Uitvoeren en druk op "Enter."

4 Navigeer naar de volgende registersubsleutel, met behulp van de navigatie-paden in het linker venster:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Office \ 12.0 \ Registratie

5 Klik met de rechtermuisknop op de subsleutel in het linker venster en kies "Exporteren." Een file venster Opslaan verschijnt. Navigeer naar uw bureaublad van de computer, ingang "ProductKeyBackup", zoals de bestandsnaam en klik op 'Opslaan'. Deze back-up van de productcode register waarde voor Office 2007 in het geval er zich problemen voordoen.

6 Vouw de "Registratie" subsleutel in het linker venster. Een lijst van Globally Unique Identifiers (GUID) zal verschijnen. GUID's zijn een willekeurige reeks van alfanumerieke tekens.

7 Klik op elk van de GUID en zoek er een die heeft "Microsoft Office Home and Student Edition 2007" als de "Product" register waarde in het rechter deelvenster.

8 Klik met de rechtermuisknop "DigitalProductID" registervermelding in het rechter deelvenster en selecteer "Verwijderen." Klik op "Yes" om het verwijderen te bevestigen.

9 Klik met de rechtermuisknop "ProductID" registervermelding in het rechter deelvenster en selecteer "Verwijderen." Klik op "Yes" om het verwijderen te bevestigen.

10 Klik op "File" en selecteer "Exit" om de Register-editor te sluiten.

11 Start een willekeurige Microsoft Office 2007 voor Thuisgebruik en Studenten programma op uw computer. Er verschijnt een bericht dat vraagt ​​om een ​​product key. Voer de nieuwe productcode en klik op "OK."