Hoe het toetsenbord op een Dell Inspiron 1505 Laptop Vervangen

Als het toetsenbord op een Dell Inspiron E1505 laptop storingen of stopt met werken, moet u deze vervangen door een nieuwe. Het toetsenbord vervangen is een relatief eenvoudig proces, en het maakt niet veel demontage vereisen. Voordat u het toetsenbord vervangen op de Dell Inspiron E1505, is het belangrijk om de laptop los te koppelen van alle onderdelen, waaronder dockingstations, Ethernet of telefoonlijnen, secundaire monitors en de stroomadapter.

instructies

1 Draai de laptop over, zodat de onderkant naar boven en de scharnieren wordt u geconfronteerd.

2 Duw de accu-ontgrendeling naar links om de batterij uit de sleuf pop, verwijder de batterij uit de laptop. De accu bevindt zich in de rechterbovenhoek van de laptop. De accuvergrendeling ligt net onder de batterij.

3 Draai de laptop over en open het scherm volledig tot zijn recht.

4 Steek een platte schroevendraaier tussen de rechterzijde van het plastic omhulsel boven het toetsenbord en de laptop zich, dan voorzichtig los te wrikken het plastic omhulsel omhoog om deze los te maken. Til de plastic kap van rechts naar links om de plastic verpakking te verwijderen. De kunststof bekleding is het stuk dat de power-knop op het heeft.

5 Draai het toetsenbord van de laptop en verwijder deze. De twee schroeven bevinden zich boven de "F4" toetsen "Pauze". Na het losschroeven van het toetsenbord, til deze iets, koppel de kabel tussen het toetsenbord om de laptop door te trekken op het tabblad gelegen waar de kabel wordt aangesloten op het moederbord.

6 Sluit het vervangende toetsenbord aan op de laptop door het invoegen van de kabel in de sleuf op het moederbord en omlaag te drukken om het te beveiligen.

7 Plaats het toetsenbord op de laptop en schroef deze in.

8 Vervang de plastic verpakking door het plaatsen van links op de laptop, daarna drukken stevig van links naar rechts om het te beveiligen. U hoort en voelt het klikken op zijn plaats.

9 Sluit de laptop en de batterij te vervangen.