Het instellen van een router voor High Speed ​​Internet

Het instellen van een router voor High Speed ​​Internet


Voor het instellen van een router voor high-speed internet, hoeft u geen uitgebreide computervaardigheden of zelfs een certificaat in netwerken. U kunt leren hoe om te sluiten op uw router - draadloos of bekabeld - om uw high-speed internet, zet hem vast en uw computer configureren om het goed te lezen.

instructies

Het instellen van een router voor snelle internetverbinding

1 Pak de inhoud van de doos router. Routers moet komen met de router, een kort stuk van de Ethernet-kabel en een installatieschijf. Als u een gebruikte router en geen disc ontvangen, kunt u naar de website van de fabrikant, voer het modelnummer en downloaden van een uitvoerbaar bestand dat de juiste bestanden te installeren.

2 Koppel de Ethernet-kabel los van de computer die momenteel is aangesloten op de modem. Doe het niet de stekker uit het modem.

3 Neem de losse uiteinde en sluit hem aan op de poort die zegt: "Internet" op de router. Als er een lampje op de router die zegt: "Internet," het moet branden

4 Gebruik het korte stuk van de Ethernet-kabel die bij de router kwam om het aansluiten op de computer waarop u de andere kabel uit. Steek het ene uiteinde in de lege Ethernet-poort en de andere in een van de vier bedrade vlekken op de router. Zij moeten worden genummerd.

5 Plaats de installatie-cd in de computer en voer de setup of te installeren bestand op de schijf. Als u het bestand gedownload van het internet, dubbelklikt u op het pictogram.

6 Volg de instructies om uw router te configureren. U zal het programma om een ​​coderingsmethode en een wachtwoord in te stellen, zodat niemand je netwerk kunnen gebruiken instrueren. Als de keuze krijgen, gebruik maken van WPA en niet WEP. WEP is minder veilig en kan gemakkelijk worden gehackt.

7 Zorg ervoor dat uw draadloze kaart op de computer wordt ingeschakeld om een ​​draadloos signaal te ontvangen. De eerste keer dat u toegang tot uw nieuw geconfigureerde router, moet je het wachtwoord dat u hebt gemaakt in te voeren. Daarna zal de computer inloggen zelf.

Hints

  • Maak een wachtwoord dat is niet vanzelfsprekend. Gebruik iets wat je kunt onthouden, maar moeilijk te achterhalen.
  • U moet de router configureren door het hebben van het aangesloten op een computer de eerste keer. Als je alleen een laptop en wilt u het draadloos te gebruiken, dan moet je het direct aansluiten op de laptop op te zetten, dan kun je deze unplugged vertrekken.