Hoe vervang ik een Levono T43 Keyboard?

De Lenovo T43 is een laptop computer waarvan toetsenbord kan eenvoudig worden verwijderd als u nodig hebt om het te vervangen. Deze vervanging procedure is typisch in situaties waarin het toetsenbord dat je al in je toetsenbord hebt geïnstalleerd niet goed werkt. Terwijl u kunt contact opnemen met Lenovo en hebben ze het toetsenbord te vervangen voor u, dit vereist meestal een gematigde kostprijs, die u kunt blijven van uitgaven als je het geduld om het toetsenbord op uw eigen vervangen.

instructies

1 Schakel de Lenovo T43 laptop computer. Haal de stekker van de computer en verwijder de batterij om jezelf en de computer van een elektrische schok te beschermen tegen schade.

2 Op de onderzijde van de laptop en verwijder de vier schroeven die gelabeld zijn met een kleine toetsenbordsymbool, waarop het toetsenbord op de computer te houden.

3 Druk op het kunststof hobbel in het midden boven het toetsenbord naar het scherm om het toetsenbord en uit de computer glijden. Koppel het toetsenbord los van de machine en leg het opzij.

4 Stekker van uw nieuwe toetsenbord van de computer en schuif het terug op zijn plaats, dit keer te schuiven van het scherm, zodat het weer schuift op zijn plaats.

5 Draai de vier schroeven verwijderde in stap 2 terug in de onderzijde van de computer. U kunt nu opnieuw plaats de batterij en stroomkabel.