Hoe maak je een Fuser voor een Lexmark Vervangen

Hoe maak je een Fuser voor een Lexmark Vervangen


Lexmark laser printer maakt gebruik van een component bekend als de fuser te warmen plastic poeder en smelten er op het papier wanneer u een document of afbeelding te printen. Net als de andere onderdelen in de printer, de fuser zal uiteindelijk slijten en moeten worden vervangen. Zonder een goed functionerende fuser, zal het poeder niet goed houden aan de pagina. Om te wisselen van een fuser u nodig heeft om uw Lexmark printer fysiek te openen en handmatig verwijderen van de oude component.

instructies

1 Schakel de Lexmark printer uit en trek de voedingsadapter. 5 minuten wachten tot de fuser is afgekoeld te garanderen en zal uw handen te branden.

2 Trek de toegang voorpaneel op uw Lexmark zodat de plastic, rechthoekige fuser component zichtbaar is. Bij sommige modellen kan het toegangspaneel plaats daarvan aan de zijkant van het apparaat.

3 Til de kleine ontgrendelingshendel plastic gepositioneerd aan de voorzijde van de fuser component. Pak de handgrepen van de uiterst rechts en uiterst links uiteinden van de bestaande fuser component.

4 Trek de fuser omhoog naar u toe en haal hem uit de Lexmark printer. Zet de component opzij. Plaats de nieuwe fuser in de open ruimte binnen de Lexmark en duw naar beneden totdat het vastklikt.

5 Duw de ontgrendeling plastic. Zoek de dunne Oliecoatingrol op de top van de oude fuser component. Til de vergrendeling aan de rechterkant van de rol en schuif de volledige roll off van de oude fuser.

6 Stel Oliecoatingrol op de top van de nieuwe fuser component binnen de Lexmark printer. Schuif deze naar links tot deze vastklikt. Duw de toegang voorpaneel en sluit de Lexmark adapter.

Hints

  • Fuser componenten voor elk model van Lexmark printer zijn online verkrijgbaar via Lexmark onderdelen website.
  • Als uw Lexmark model heeft een scherm dat foutcodes toont, zal het een bericht zoals "80 Fuser Uitgeput" wanneer de fuser moet worden vervangen lijst.
  • Sommige Lexmark modellen hebben de grote plastic transportriem gepositioneerd boven de fuser component. Til de transportriem uit de printer om de fuser.
  • Niet alle vervangende fuser modellen nodig om Oliecoatingrol gebruiken uit de oude component. Controleer de verpakking van de vervangende component om te zien of het al is voorzien van een Oliecoatingrol.