Hoe maak je een tabel in PDF Create

Hoe maak je een tabel in PDF Create


Een tekstveld is een speciaal gereedschap met Adobe Acrobat die het mogelijk maakt in te typen, op te slaan of een tekst in een PDF-bestand af te drukken. Dergelijke invulbare veld formulieren zijn geschikt voor de bereiding van verschillende toepassingen bijvoorbeeld belastingformulieren. Adobe Acrobat is het ook mogelijk om een ​​tabel van repliceren een veld box aan twee dimensies.

instructies

1 Lancering Adobe Acrobat.

2 Klik op het menu "File" en "Open" om uw computer te bladeren en een PDF-bestand te openen.

3 Ga naar 'Extra', 'Geavanceerd bewerken "en selecteer het" tekstveld Tool. "

4 Houd de muis naar links knop om een ​​rechthoek te tekenen. Laat vervolgens de knop. Het venster "Tekst Veldeigenschappen" moeten verschijnen.

5 Selecteer het tabblad 'Uiterlijk' en klik op de doos die naast recht op "Rand Kleur." Kies een kleur die moet verschijnen rond de doos (meestal zwart). Klik op 'Sluiten'.

6 Zet de muiscursor in de doos gebied en verplaats het naar de gewenste positie terwijl de muis naar links ingedrukt te houden. Houd in gedachten dat dit gebied de doos van de linker bovenste cel van de toekomstige tafel zou zijn.

7 Klik op 'Geavanceerd', 'Formulieren "," Fields "en" Maak meerdere kopieën "om een ​​venster" Meerdere kopieën "te brengen.

8 Voer het gewenste aantal rijen in het veld naast "Copy geselecteerde velden naar beneden." Voer vervolgens het gewenste aantal kolommen in het veld naast "Copy geselecteerde velden aan de overkant."

9 Klik op "OK" om de tabel te maken.

10 Klik op ' "Handje" op de werkbalk Adobe Acrobat of klik op het menu' Extra ',' Basic 'en' Handje. "

11 Klik op een cel in de tabel en typ een tekst binnen.