Hoe te verzenden e-mailbijlagen naar een Windows Mobile Phone

Hoe te verzenden e-mailbijlagen naar een Windows Mobile Phone


Windows Mobile, ook wel bekend als Windows Phone, is een besturingssysteem dat is ontwikkeld door Microsoft voor mobiele apparaten, zoals smart phones. Het wordt geleverd met functies zoals Outlook Mobile, Office Mobile, Windows Media Player, IE Mobile, Internet Connection Sharing en andere multitasking vaardigheden. Sinds Windows Phone heeft de mogelijkheid om media en geopende Office-bestanden af ​​te spelen, kunt u bestanden verzenden als bijlagen voor de ontvanger te gebruiken op zijn mobiele telefoon.

instructies

1 Meld u aan bij uw e-mailaccount en selecteer de optie om een ​​nieuw e-mailbericht te maken.

2 Voer het Windows Mobile-telefoon gebruiker tien-cijferig telefoonnummer in het veld "To". Nadat het telefoonnummer, moet u het gateway-adres, die varieert met de mobiele telefoon vervoerder de gebruiker een abonnement aan te gaan. Bijvoorbeeld, als het telefoonnummer van de ontvanger is 123-456-7890 en zijn telefoon is op het netwerk van Verizon Wireless, je zou [email protected] invoeren.

3 Voer optionele informatie, zoals het onderwerp in het veld "Onderwerp", en een kort bericht in het hoofdgedeelte van de e-mail. De e-mail en bijlagen kunnen nog wel doorgaan als deze informatie wordt weggelaten, want het is optioneel.

4 Klik op de optie om een ​​bijlage toe te voegen aan de e-mail. Doorzoek uw computer via het pop-up venster om het type bestand dat u wilt bijvoegen vinden. Dubbelklik op op het pictogram van het bestand toe te voegen aan uw e-mail. Het kan een paar minuten duren voordat het bestand te uploaden, afhankelijk van de bestandsgrootte en de snelheid van uw internetverbinding.

5 Klik op de knop 'Verzenden' om uw e-mailberichten en bijlagen te sturen naar de ontvanger. Hij zal een SMS-bericht op zijn Windows Mobile-telefoon te ontvangen en kan het bijgevoegde bestand te downloaden vanaf daar.