Hoe kan ik e-mail filter uit de Inbox naar een specifieke Mail Box

Bij het gebruik van een e-mailclient, zoals Microsoft Office Outlook, kan het nodig zijn om te filteren of te verplaatsen bepaalde berichten naar een andere map of mailbox. Het opzetten van Microsoft Office Outlook om dergelijke berichten te filteren is relatief eenvoudig. Er is een ingebouwde tool voor een dergelijk doel - de "Regels en waarschuwingen" tool. Bij een juiste set, "Regels en waarschuwingen" kunnen berichten naar de benodigde mappen automatisch verplaatsen.

instructies

1 Open Microsoft Office Outlook. Selecteer "Extra" op de menubalk. Vanuit het menu "Extra", selecteer "Regels en waarschuwingen."

2 Klik op de knop "Nieuwe regel", die het venster "Rules Wizard" wordt geopend. Selecteer de voorwaarde die u wilt toepassen op het bericht. Bijvoorbeeld, om berichten te verplaatsen van je Postvak IN naar een nieuwe map, dubbelklik op "Move berichten van iemand naar een map." Klik op de knop "Next" op de bodem van de wizard Regels.

3 In de wizard Regels, selecteert u een andere voorwaarden of acties die moeten worden toegepast op het bericht. Bijvoorbeeld, als het bericht met specifieke woorden wordt verzonden in de onderwerpregel, kunt u het vakje "Met bepaalde woorden in het onderwerp."

4 Op de bodem van het venster Wizard regels, de regel bewerken door te klikken op de onderstreepte waarde of waarden. Bijvoorbeeld, kan de regel vragen om een ​​geldige waarde voor "De mensen of distributielijst." Klik op deze onderstreepte veld en voer de naam of het e-mailadres van de persoon voor wie de e-mails die u wilt omleiden. Zodra u de geldige waarden voor de regel hebt gedefinieerd, klikt u op de knop "Next".

5 De wizard Regels zal vragen voor eventuele uitzonderingen op de regel. Bijvoorbeeld, als u het bericht wilt verplaatsen naar een andere map, maar niet als het een bepaald onderwerp (zoals "Gelukkige Verjaardag") bevat, klik op "Tenzij het onderwerp bevat specifieke woorden." Zodra u eventuele uitzonderingen hebt gedefinieerd op de regel (indien aanwezig), klikt u op 'Volgende'.

6 De wizard Regels zal vragen om een ​​naam voor de regel. Geef een naam voor de regel in het vak "Stap 1: Geef een naam voor deze regel." Controleer of het vakje "Schakel deze regel 'is aangevinkt, en klik op" Finish. "