Wat is een MHTML-document?

Wat is een MHTML-document?


Een afkorting binnen een afkorting, MHTML staat voor "MIME HyperText Markup Language," waar de MIME staat voor "Multipurpose Internet Mail Extension." Het is een formaat voor het opslaan van alle elementen van een HTML-pagina in een bestand. Het formaat werd oorspronkelijk ontworpen door de Internet Engineering Task Force's Network Working Group.

Hypertext Markup Language

De meeste Web surfers zijn bekend met HTML. Het is de taal waarin alle webpagina's zijn geschreven. HTML is geen programmeertaal. Het is alleen bedoeld om formaatdocumenten. Een ander onderscheidend kenmerk is dat, hoewel de webpagina's geschreven in HTML mixed media (tekst, afbeeldingen, foto's, video) kunnen opleveren, elk document bevat slechts één vorm van data. Het lichaam van een HTML-document is opgemaakt tekst die verwijzingen naar bestanden met andere elementen van de uiteindelijke presentatie bevat.

HTML Interpretatie

HTML wordt geïnterpreteerd tot een afgewerkt document door een kijker. De meest voorkomende vorm van viewer applicatie is de webbrowser. De browser van de codes in de HTML-document omgezet in een pagina, na alle instructies over het formatteren in het HTML-document. Sommige van deze instructies kan de kijker te vertellen naar een ander bestand te halen en steek de inhoud ervan op een specifieke locatie in het document. Deze aanvullende bestanden zijn meestal afbeeldingen of mediaspelers. De instructies in de HTML code geeft ook de locatie van het aanvullende bestand. Het kan zijn op de lokale computer, of het kan op een webserver. Als het bestand op een webserver, de browser een verzoek om het bestand te verzenden. HTML-documenten kunnen andere HTML-documenten, die weer andere bestanden bevatten bevatten. De montage van een webpagina kan veel fetches te nemen van een webserver via een netwerk of het internet.

HTML e-mails

De bedoeling van de makers van MHTML was om een ​​HTML-formaat voor e-mails te creëren zonder de overhead van het verzenden van de lezer om alle elementen van de pagina opgenomen in de aanvullende bestanden te halen. De inhoud die normaal zou worden opgenomen in andere bestanden worden uitgevoerd in hetzelfde bestand als de HTML-code.

meerdere secties

De MHTML bestand is verdeeld in secties. Het eerste deel bevat een standaard HTML-code met verwijzingen in placeholders die bepalen waar andere voorwerpen moet worden ingevoegd. In plaats van te worden doorverwezen naar andere bestanden voor die inhoud, de MHTML tijdelijke aanduiding verwijst naar een later gedeelte in het bestand.

andere toepassingen

Hoewel oorspronkelijk bedoeld voor e-mailberichten, wordt MHTML ook ondersteund door webbrowsers, waardoor het een formaat voor webpagina's maakt. Het voordeel coderen webpagina's in MHTML is dat het vermindert het aantal transacties netwerk nodig is om een ​​webpagina te monteren. Het formaat is ook goedgekeurd voor het archiveren van documenten, zowel voor het opslaan van webpagina's of voor het presenteren van niet-documenten op het web.