Het instellen van een website op een lokale computer

Het instellen van een website op een lokale computer


Het ontwikkelen van een website op een lokale computer is een geweldige manier om de user interface evenals het werk op dynamische functionaliteit te creëren, allemaal op een systeem dat geen toegang tot internet vereist zodra het platform is geïnstalleerd. Bij het opzetten van lokale websites, je meestal moet een gebied op uw systeem dat niet alleen ondersteunt en displays HTML-pagina's, maar ook dynamische, database-driven webpagina's ontwikkeld in de meest voorkomende web applicatie ontwikkeling talen. Een van de meest populaire web server pakketten gemaakt om u te helpen in dit proces is de Apache vrienden XAMPP installatie, die de Apache-server, MySQL database, en ondersteuning voor webpagina's ontwikkeld in PHP en Perl programmeertalen bevat.

instructies

Installeren en configureren van XAMPP

1 Download XAMPP van apachefriends.org naar uw lokale systeem en pak het pakket naar uw bureaublad. Zoek het setup_xampp.bat installatiebestand en dubbelklik erop om de installatie te beginnen. Volg de aanwijzingen die uw omgeving en voorkeuren, ervoor te zorgen dat uw installatie zal worden gevestigd in de C: \ xampp directory.

2 Open het XAMPP control panel en klik op de Apache \ "start \" knop. Als het werk dat je gaat doen is dynamisch, klikt u op de MySQL \ "start \" knop. Zodra beide diensten met succes zijn gestart, opent u een browser en ga naar http: // localhost / xampp. Als de installatie ging zoals gepland, zal u een bericht feliciteren u op een succesvolle installatie te zien.

3 Beveilig uw nieuwe lokale webserver door te klikken op de link "veiligheid" op de hoofdpagina. Let op de status van alle beschikbare diensten en adequaat te beveiligen ze met behulp van de xampp security koppeling zich net onder het statusvenster.

4 Maak een nieuwe map met de naam "mywebsite" op uw lokale systeem binnen de xampp directory. Het pad moet lijken op C: \ xampp \ htdocs \ xampp \ mywebsite.

5 Noem uw webpagina's naar behoren, al naar gelang uw website statische, dynamische of een mengsel van beide zal zijn, en plaats ze in de \ "mywebsite \" directory.

6 Ga naar http: // localhost / xampp / mywebsite om uw nieuwe website te bekijken op uw lokale systeem.