Hoe maak je mappen te stoppen wordt verwerkt in Thunderbird

Anti-virus software, firewalls, of zelfs de manier waarop Thunderbird is geconfigureerd kan leiden tot extreem lange map doorlooptijden. In plaats van te proberen om de map doorlooptijden te verminderen, kan Thunderbird eenvoudig worden geconfigureerd om geen mappen verwerken. Het programma zal blijven functioneren als normaal omdat de opgeslagen in de lokale mappen op de computer e-mails worden ook op afstand e-mail servers opgeslagen. Gelukkig, alles wat je nodig hebt om de instellingen van Thunderbird te wijzigen, zodat de mappen niet worden verwerkt, is de toegang tot prefs.js bestand van het programma.

instructies

1 Open de map Application Data. Klik op de map Thunderbird. Klik op de map Profielen, gevolgd door de map random.default.

2 Open het prefs.js bestand met de tekst editor en ga naar de 16de regel code. het bewerken van lijnen 16 tot en met 20, zodat ze verwijzingen naar "server1", "rekening" en "id1 bevatten alleen." Iedere andere verwijzingen in deze vier regels moeten worden geschrapt.

3 Naar beneden voor lijn 31 en bekijk het in lijnen 31 en 32 wijzigen leidingen 33 en 34 parameters zodat de parameters zijn dezelfde als die in lijnen 31 en 32.

4 Scroll naar beneden naar lijn 41 en alle verwijzingen naar "server2" te vervangen door "server1." Vervolgens verwijzingen vervanging "server2" met "server1" in regel 42-49.

5 Verwijder lijn 15 en lijnen 35 tot 40.

6 Sla de wijzigingen in het "prefs.js" bestand en start Thunderbird. De lokale mappen zal niet meer worden benaderd door het programma, noch zichtbaar.