Hoe te installeren CentOS voor VMware Grub

Als u wilt dat de VMware Server voor CentOS installeren, dan kunt u meestal gebruik maken van de grafische gebruikersinterface (GUI) in CentOS om de installatie te voltooien. VMware virtualisatie is ontwikkeld voor alle besturingssystemen, zodat je kunt ontwikkelen voor de gescheiden en nagebootste hardware omgevingen. Daarom VMware wordt veel gebruikt in producten en software-ontwikkeling. Eenmaal geïnstalleerd voor CentOS, zul je in staat zijn om de visualisatie proces te starten voor een ingebeelde hardware opgezet.

instructies

1 Klik op "Programma's" en vervolgens "Accessoires" en vervolgens op "Terminal." Typ "su" en druk op 'Enter', typ uw wachtwoord. Typ "uname -r" en druk op "Enter." Dit zal dan een reeks van cijfers bepalen van uw Kernel-versie weer te geven. Noteer dit.

2 Klik op "Programma's" en vervolgens "Software toevoegen / verwijderen." Voer uw wachtwoord in. Klik op "Bladeren" en vervolgens "Development." Controleer beide "Development Tools" en "Ontwikkeling bibliotheken."

3 Klik op "Zoeken" en type "xinetd 'en selecteer het pakket. Typ "kernel-devel" en selecteer de versie die overeenkomt met de kernel versie. Klik op 'Toepassen'.

4 Ga naar de VMware website en download de server in het .tar.gz formaat. Schrijf u in voor een serienummer en noteer het.

5 Klik op "Applications ,: dan" Accessroeis "en vervolgens" Terminal. "Type" su ", druk op" Enter "en meld u aan. Typ" cd / home / username / Desktop "vervangen" / home / username / Desktop "met het pad naar de map downloads. Druk op "Enter." Type "tar xvfz VMware-server- .tar.gz" (vervangen door het versienummer)

en druk op "Enter."

6 Typ "cd vmware-server-distrib" en druk op "Enter." Typ vervolgens "./vmware-install.pl" en druk op "Enter." Druk op "Enter" in alle setup vragen om defaults laten zitten. Plaats, wanneer dat wordt gevraagd, uw serienummer. Je zal nu hebben opgezet VMware voor CentOS.