Hoe kan ik een WMV Redirect in HTML Script Stop

U kunt instellen hoe uw webbrowser scripts behandelt door te voorkomen dat een pagina-element, zoals een WMV videobestand, uit het uitvoeren van een omleiding. Deze functionaliteit voorkomt kwaadaardige sites en hulpprogramma's van omgeleid naar mogelijk schadelijke Web locaties en zorgt ervoor dat je alleen het bekijken van de inhoud die u hebt geselecteerd. Het voorkomen van omleidingen in uw browser is een praktisch veiligheidsmaatregel die sterk uw blootstelling aan gevaarlijke websites kan verminderen.

instructies

internet Explorer

1 Lanceer Internet Explorer.

2 Klik op het pictogram "Extra" in de rechterbovenhoek van het venster en klik vervolgens op "Internet-opties."

3 Klik op het tabblad "Geavanceerd" aan de bovenkant van het venster.

4 Klik op de knop "Reset" aan de onderkant van het venster om Internet Explorer te herstellen naar de standaard beveiligingsniveau.

5 Klik op de knop "OK". Sluiten en vervolgens opnieuw Internet Explorer om de wijzigingen toe te passen.

Firefox

6 Open een Firefox-venster.

7 Klik op het tabblad "Firefox" in de linker bovenhoek van het venster. Klik op "Opties" en vervolgens op "Opties" weer.

8 Klik op het tabblad "Geavanceerd" aan de bovenkant van het venster.

9 Vink het vakje aan de linkerkant van "Waarschuw me wanneer websites proberen om te buigen of de pagina opnieuw laden."

10 Klik op de knop "OK".

Google Chrome

11 Lancering Google Chrome.

12 Klik op de "Customize and Control Google Chrome" knop aan de rechterbovenhoek van het venster en klik vervolgens op 'Opties'.

13 Klik op "Under the Hood" aan de linkerzijde van het venster.

14 Vink het vakje aan de linkerkant van "phishing en malware inschakelen Protection."

Hints

  • Zodra u uw browser om omleidingen te voorkomen hebt geconfigureerd, ontvangt u een melding wanneer een pagina probeert u omleiden naar een andere locatie. Als u de pagina te vertrouwen en geloven dat de redirect geldig is, kunt u de melding klikken om door te gaan naar die locatie.
  • Als je omleiding uitgeschakeld in uw browser, maar je nog steeds worden doorgestuurd, dan kunt u malware of een virus op uw computer. Voer een virusscan of download een malware programma en scannen van uw computer voor alle potentieel schadelijke code.