Basic Computer Oefeningen

Computer geletterdheid is net zo belangrijk als weten hoe om te lezen in de hedendaagse technologische wereld. Voor degenen die zijn vrij actief zijn op hun computers en hebben een hoog niveau van computer "geletterdheid" computer oefeningen zou saai en een verspilling van tijd lijken. Echter, voor degenen die niet begrijpen hoe om computers te gebruiken, zelfs de meest elementaire van computer oefeningen zou moeilijk te beheersen lijken. Basic computer oefeningen zijn manieren om kennis te maken met de onderdelen van uw computer, computerprogramma's en het internet.

Mouserobics

Mouserobics is een fundamentele oefening die leert hoe u de muis, wat knoppen te klikken, hoe je die knoppen en andere muis-gerelateerde vaardigheden op te bewegen. Volgens webjunction.com, werd deze oefening gemaakt door Chris Rippel van de Centrale Bibliotheek Systeem Kansas in Great Bend, Kansas, en is vertaald naar diverse talen, waaronder Spaans, Italiaans, Frans en Tagalog.

Maak kennis met de Software Know

Als je wilt leren hoe je een tekstverwerker computerprogramma te gebruiken, zoals Microsoft Word, de beste manier om dit te doen kan zijn om een ​​basis project te beginnen en te leren als je gaat. De meeste software programma's bieden een zekere mate van educatieve informatie ter referentie langs de weg. In Word, bijvoorbeeld, beginnen met een monster brief aan een vriend, ar & # xE9; som & # xE9; of een dagboek. Hierdoor zal niet alleen je meer comfortabel met de software te maken, zal het u de gelegenheid om alle verschillende facetten van het programma, zoals lettertypen, lay-out, kleuren en kolominstellingen, onder anderen te verkennen.

Het internet gebruiken

Het internet biedt zo veel informatie op een dergelijke verscheidenheid van websites die nieuwkomers vertrouwd zijn met het gemakkelijk overweldigd kan worden. Een goede oefening die de basis van het internet leert is om jezelf een onderzoeksopdracht te geven, en dan zoeken naar geschikte bronnen met behulp van uw internetbrowser en de zoekfunctie, die bekend staat als een zoekmachine. Deze fundamentele computer oefening zal u blootstellen aan Bij het geven van jezelf een onderzoek oefening, onderzoek iets dat je interesseert. Bijvoorbeeld, als je wilt om te koken, onderzoek recepten.