Hoe Download snelheid te verhogen in IDM?

Hoe Download snelheid te verhogen in IDM?


Internet Download Manager, beter bekend als IDM, is een programma dat video, website en het downloaden van bestanden beheert, zodat ze snel kunnen worden afgerond. Met een aantal handige functies, IDM kunnen zelfs gebruikers om te pauzeren of hun downloads te stoppen en beginnen ze weer van dezelfde plaats op een later tijdstip. Helaas kan IDM lijken soms langzamer dan het zou moeten als gevolg van onjuiste configuratie of out-of-date bestanden uit te voeren. Gelukkig, het verhogen download snelheid met IDM is over het algemeen vrij gemakkelijk te bereiken.

instructies

1 Werk uw versie van IDM naar de nieuwste versie met behulp van de ingebouwde updatefunctie. Herstart het programma om de updates door te voeren.

2 Open het menu "Options", selecteer "Verbindingen."

3 Zoek de "Connection Type" drop-down menu. Kennis te nemen van de huidige instelling, verander het dan om een ​​soortgelijke omgeving met een hogere totale bandbreedte.

4 Zoek de "Default Max Conn. Number" parameter en kennis te nemen van het getal in het vak ernaast. Verander dit naar een hoger aantal, waardoor IDM om meer verbindingen te maken met dezelfde server bij het downloaden van bestanden in delen.

5 Klik op "OK" om de wijzigingen in de instellingen te accepteren. Sluit IDM en opnieuw starten om ervoor te zorgen dat de wijzigingen van kracht zijn.

Hints

  • Als u nog steeds de snelheid kwesties, controleer je firewall-instellingen en zorg ervoor dat er een uitzondering gemaakt om IDM te verbinden met het internet. Als uw firewall sommige of alle functionaliteit IDM's blokkeert, zal het problemen veroorzaken met uw download snelheid of voorkomen dat u het downloaden van bestanden helemaal.
  • Alleen bestanden downloaden van betrouwbare bronnen die wettelijk zijn toegestaan ​​om de bestanden die u downloadt verdelen. Bestanden van niet-vertrouwde bronnen kunnen virussen of andere malware die kunnen bijdragen aan downloadsnelheden alsmede algemene computer vertraging en andere problemen te vertragen bevatten.