Hoe kan ik opnemen Streaming Bestanden

Hoe kan ik opnemen Streaming Bestanden


Opnemen streaming bestanden is makkelijk te doen met native Windows-software, Windows Media Player. Het kan video en audio streams, dan is de stroom inhoud kan worden opgeslagen om later te bekijken op te nemen. Dit proces is eenvoudig, en de Media Player interface is gebruiksvriendelijk. Online streams kunnen niet van de hoogste kwaliteit zijn, omdat uitgevers willen hun bandbreedte kosten te minimaliseren. Bovendien kunnen lagere kwaliteit streams gemakkelijker worden bekeken door mensen met langzame internetverbinding.

instructies

1 Open de website die is het aanbieden van de streaming content. Kopieer de link naar de stream door rechts te klikken op de link vervolgens te klikken op "Copy Link Location." Dit proces werkt in alle browsers, zoals Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari.

2 Open Windows Media Player door te klikken op "Start Menu", "Programma's" en "Windows Media Player."

3 Klik op "File" en vervolgens "Open URL" in Windows Media Player. Een alternatieve sneltoets doet dit als "CTRL" en "U" op hetzelfde moment worden ingedrukt.

4 Klik met de rechtermuisknop in de "Open URL" menu en klik op 'Plakken'. Klik op 'OK'. Dit zal de gestreamde inhoud in Windows Media Player te openen.

5 Wacht tot de inhoud volledig in de "Seek" bar te laden. Dit kan een paar minuten duren, afhankelijk van de lengte van de inhoud. De gebruiker zal in staat zijn om de "Seek" bar lading te zien als meer inhoud wordt gedownload.

6 Sla het bestand op. Zodra de inhoud volledig wordt geladen, heeft de gehele clip gedownload naar tijdelijke map van de computer. Sla de gestreamde inhoud door te klikken op "File" en vervolgens "Opslaan." Of klik op "CTRL" en "S" op hetzelfde moment. De save menu verschijnt. Navigeer naar een map waar het bestand wordt opgeslagen en klik op "OK." De gestreamde inhoud zal worden opgeslagen op de computer.